iSoTurK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar benım hesabımdan olmamış alışveriş ben napabilirim mağduriyet diyorsunuz benım hesabımdan alışveriş yapılmış olsa 1sn durmazdım zaten.

maddi ücreti maalesef ben ödeyemem ben öğrenciyim ve alışveriş benım hesabımdan olmamış...

burda benımde mağduriyetim var ve nerden biliriz hesabımın çalınacağını

lütfen konu iyice tartışılsın 12 saat veriyorsun moderatör bey fakat üstüne basa basa söylüyorum dolandırıcılık benım hesabımdan olmamış ve hesabımdaki tek sorun birisinin hesabıma girip sağa sola pm göndermesi...
Adam senin pmi ne güvenipte alışveriş yapmış. benim profilimden alışveriş olmadı olmadı deyip duruyorsunuz.

Örnek link satacağım zaman konu açarım pm ile gelirler msn adreslerini verirler. ben onları r10 dan eklerim.
alış veriş tamamlanır. msn dende açık açık söylerim kardeşim trade geç bende vereyim diye.

Şimdi savunma yapacaksanız başka şeyler anlatın. bak ne güzel demişsin öğrenciyim maddi durumum yok diye. Kimse bişi dedi mi? ama sen illa diyorsun ki profilimden alışveriş olmadı diye.

ben başkasına msn adresimi pm den vereyim msn den dolandırıyım onu sonra r10 ile alakası yok msn den oldu olan herşey diyeyim.