Neyi tartışıyorsunuz ki? r10.net tasarım yarışması bölümü db problemi yaşamadan önce çok güzel yoluna girmişti, tdemirtas moderatördü çok iyi toparladı ama db probleminden sonra burası moderatörsüz kaldı ve şuan bu bölümde her yarışmanın kuralını yarışma sahibi belirliyor resmen. Suç burada yarışma sahibinde değil, yorumlarından da anlaşıldığı gibi bilmiyor kuralları ve uyarı gelince bilmediğini bildirmiş. Burdan r10.net yönetimine tüm tasarımcı arkadaşlarım adına sesleniyorum, LÜTFEN BU BÖLÜME İYİ BİR MODERATÖR GETİRİN. Yarışmaların kaliteleri artsın artık, her yarışmada kendini zeki! sanan uyanıklar hazır resim paylaşır oldu, bilerek/bilmeyerek yarışma sahipleri kendi kurallarını kendileri belirler oldu.

axakal'ı neden suçluyorsunuz ki? onun yerinde kim olsa aynı şeyi yapardı, düzenleme yapardı. Kendinize olunca iyi hoş, başkalarına olunca barut kesilmeyin lütfen. EFO da böyle birşeyden haberdar olsa yazmazdı zaten..Oldu bikere, isteyen katılır, isteyen katılmaz.. Burda kimse kimseyi zorlamıyor..Bende bir tasarımcıyım, eskiden burada yarışma konusu açmıştım farklı fikirler olsun kendim yapmıyım diye, bir arkadaşınkini beğenmiştim ama bende düzenleme istedim kendisinden, düzenlemeyi yaptı hoşuma da gitti hatta özelden kazanmaya yakınsın şuan seninkini beğendim de dedim ama ilerleyen günlerde çok daha iyi ve farklı tasarımlar geldi netice olarak farklı bir logoyu tercih ettim.