Arkadaşlar tek tek tüm pm lere ayrıntılı bir şekilde dönüş yapmak zor olacağı için buradan yazmayı uygun gördüm.
http://preview.ait-themes.com/index....&theme=creator
Temasını satın aldım ve onu zaten kullanıyorum. Bu temayı alırken tarafıma html dökümü ve psd dosyalarıda verildi. Ben bu dosyaları kullanarak oldukça basit bir şey yaptırmak istiyorum.
Benim yaptıracağım sistemde iki tane sayfa olacak bir tanesi ana sayfa ikincisi ise sipariş sayfası. ( mail order kartlı satış vs bu tarz birşey olmayacak sadece form gönderecek. )
Yukarıda vermiş olduğum temadaki manşet kısmını alın ve alt bölümde bulunan sağ sol geçişli kutucuklar var onlarıda alalım. Benim scriptimde olması gerekenler bu iki kısımdır. Bir panel olsun istiyorum o panelden
urunadi.siteadi.com şekilnde uzantılar oluşturayım ve ulaştırdığım uzantının yanında bir bölüm yer alsın ( düzenle )
bu bölüme girdiğim zaman 5 tane manşet yazma kısmı 5 tane görsel kısmı olsun.
Manşet yazısını yazalım görseli seçeyim yükle dediğim zaman ana sayfada manşet resmi ve manşet yazısı değişsin. ( zaten hali hazırdaki wordpress sistemde böyle birşey mevcut. )
İstediğim sadece bu arkadaşlar başka birşey istemiyorum o yüzden öyle uçuk kaçık fiyat teklifleri ile gelmeyin lütfen. Anlamadığınız kısım üzerinden tekrar pm atabilir veya konu altından yazabilirsiniz.