Birkaç gün önce bir arkadaşımız çok güzel LP hazırlamıştı. Ve ona call to action butonları göndereceğimi yazmıştım. Bu sabah mesaj yazdıktan sonra hala siteyi yayına vermediğini butonları akşama beklediğini belirten saygılı bir mesaj iletmiş. Akşama kadar bekletmemek için hemen butonları toparladım.
Yalnız şu uyarıyı yapmak istiyorum. Siteniz çok güzel olup da bu çirkin butonları koyduğunuzda durum uyumsuz olur. Bariz birkaç hata yapmanızı öneririm.
Neden kötü LP'ler iyi para kazandırıyor diyoruz biliyor musun? İyi tasarlanmış lp'ler genellikle şirket imajı veriyor. Şirket imajı ne anlama gelir peki? Bir şirket bir işten kâr etmiyorsa kimseye birşeyi bedava vermez. İnsanla genellikle büyük şirketlere karşı mesafelidir. Bu durum ABD Avrupa ülkelerinde yaygındır. Nefret noktasına kadar ilerler. Oysa hatalı LP'ler kendileri gibi para kazanmak isteyen küçük yatırımcıların yaptığı işlerdir. Çok iyi web tasarımını bilmeyen pazarlama tekniklerini uygulamayan ne ise onu vererek para kazanmaya çalışan kişi olarak algılanır. Bu nedenle kötü tasarımlar ve sadece ne öneriyorsa onu veren işler büyük para getirir. Ben bu butonlardan ve kötü tasarımlardan lead elde etmeye devam ediyorum. Ben bu işi yeni öğrenen birisi olsam şöyle düşünürdüm. Durum LP için böyle ise aslında webde rastgele dolaştığımızda berbat ve acemice görünen kimi siteler acaba bu plan dahilinde yapılandırılmış olabilir mi? Hımm araştırmak lazım! Her stratejiyi kendiniz baştan sona yapılandıracak değilsiniz. Denenmiş ve başarı ile günümüzde uygulanan kimi stratejileri alır onu uygularsınız. Sonra onun bir adım ötesine geçersiniz. Yani optimize ederek ilerletirsiniz. Kazanç geliyorsa onu da optimize ederseniz daha çok kazanıyorsanız işte o ilk stratejiden daha ileri aşamaya getirdiğiniz son nokta sizin eserinizdir. Sadece baby stepsle başlar bazen bu işler. Denemekten vazgeçmeyin...
Ayrıca şunu da belirtelim ki iş sadece kötü tasarım LP'de ve dandik hatalı butonlarda bitmiyor. O butona gelecek iyi trafiği bulmak gerek. LP'nin konusu önemli, zamanlamaı önemli. Bu bilgiler geçmiş yazılarımızda olduğu gibi web de birçok cpa blog sitelerinde anlatılıyor. Bu siteleri sık kullanılanlarınıza ekleyin kimileri işe yarar küçük programlar vs de veriyor. Mail gruplarına üye olun. o site sahipleri ile konuşun sitelerine yorum yazın. Yani adamlarla samimiyetinizi ilerletin. İşinize yarayacak birçok önemli bilgiyi onlardan elde edersiniz. Yüzlerce cpa bloğu var.
Bu kadar laf yeter sanırım.
Şu linkten butonları indirebilirsiniz....
Bol kazançlar kolay gelsin...
Not: Güzel düşüncelerini ileten arkadaşlara teşekkür ediyorum...