Herkeze Merhabalar ;
Antepdukkani.com'u kısa süre önce satışa açtık. Ve şu anda satışlarımız devam etmekte kısa zamanda Gaziantep ürünleri satışı piyasasından yüksek oranının bizim olmasını bekliyoruz.
Sitemiz Gaziantep'in Yöresel Ürünlerinin satışı olacaktır. Herkeze Gaziantep deyince zaten aklına gelen 3 şey Lezzetli YEMEKLERİ , BAKLAVA ve FISTIK 'dır...
Bende artık R10 üyesi olarak buradaki arkadaşlara belirli ikramlarla Düşük ve uygun fiyata ürünlerimizden vermek istiyorum..
Genel olarak forum üyelerimiz Enerji'ye ihtiyacı olan genel kitle , Fikir akımı yaparken en çok ihtiyacınız olan şey enerji deposu ürünleri tüketmelisiniz.
TOPTAN VEYA PERAKENDE ÇALIŞABİLİRİZ. Genel Ürünlerimiz :
Baklava , Fıstık , El işlemeli Bakır Ürünleri , Hediyelik Sedef ürünleri , Kuruluk ( Patlıacan ,biber , acur ) , Kuruşirelik ( Kuru üzüm , cevizli sucuk gibi birçok çeşit ), Hakiki bal , Ev yapılmış Salça Çeşitlerimiz ( Tatlı , Acı Salça ) , Ev Yapımı Pekmez ürünleri (Dut pekmezi , nar pekmezi ,harnup pekmezi ,üzüm pekmezi ) ve diğer kategori ile birçok ürünleri ekleyeceğiz...
Yemeklerin bir numaralı Dostu BAHARAT ÇEŞİTLERİMİZ
Sizin Yapmanız Sadece siteden ürünleri seçip bana burdan ulaşmanız ve daha sonra mail üzerinden ulaşabilirsiniz. Fİyatlarımızı sizlere uygun yapmaya çalışacağım.
Zamanla ürünleri yazımın altına tek tek eklemeye çalışacağım. Bütün ürünlerimiz kaliteli ve özenle yapılmaktadır. [CENTER]
İADE GARANTİLİDİR.
Sitemizden ürünlerimizi inceleyerek bakabilir siparişlerinizi verebilirsiniz. Sitemiz
antepdukkani.com adresinde.....
TÜM TÜRKİYE'YE SÜRAT KARGO ANLAŞMASI İLE ÜRÜN + KARGO ŞEKLİNDE GÖNDERİM YAPILMAKTADIR...
İlk Öneri Ürünü :
Gaziantep'in Meşhur Lokum Çeşitlerinden birisidir. İçerisinde Nar Suyu , Üzüm Ezmesi ve Tane Antep Fıstığı Bulunur. %100 Doğal üründür. Katkı Maddesi içermez..
Aynı Ürünün Ballı olan seçeneği'de vardır...
Alıntı:
LG700 Nickli Üyeden Alıntı
İlk mesajda yer alan lokumun gerçekten çok güzel farklı bi tadı var ayrıca pekmez de aldım onunda tadı baya güzel arkadaşın ürünleri baya kaliteli tavsiye ederim ben memnun kaldım