hocam bir kız arkadaşım var şuan sadece arkadaşız fakat kıza gerçekten aşığım

her neyse bir gün muhabbeti oldu ne tür erkeklerden hoşlanırsın falan parfümü iyi olsun yeter dedi o gün bu gündür aradığım parfümü bulamadım ne dersin işe yarar mı?

) denemeden bilinmez tabi ama bence yarayabilir. çünkü özellikle kıyafet ve boyna sıkıldığında baya etkileyici bir koku bırakıyor ne güzel kokuyo parfümün falan diyolar

fiyat olarakda uygun olduğu için benim erkekte favori parfümüm açıkcası. inşallah aradığın parfüm budur

eğer buysa ve devamlı kullanabileceğin kadar seversen ve önümüzdeki ay tekrar sipariş vermeye karar verirsen sana söz önümüzdeki ay bir parfüm de benden sana hediye.. r10 kaynaklarına geçsin

parası umrumda değil para sizin köpeğiniz olsun tabiri caizse

yeterki zarar etmiyeyim kaarında değilim. bu işlerde bazı ürünlerden kar edersin bazen ürünleri paraya dönüştürmek istersin.şu an 2. söylediğim geçerli

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:22:24 -->-> Daha önceki mesaj 23:20:15 --
Ürün adı + kargo dahil son fiyatı pm alayım . Sorun değil verdiğimiz para üç kuruş . Ama çoğalınca böyle insanlar üçe beşe bakıyoruz.
haklısın. ama emin ol sorun yaşamayacaksın.bunu parfüm eline geçtiğinde evet haklıymış arkadaş sorun yaşatmadı şeklinde burda yazacağını biliyorum

kendimden eminim çünkü.
şimdi size bilgileri pm atıyorum.