Merhaba size hala başımda olan bir sorundan bahsedeceğim. Yaklaşık 13 ay önce bir alan adı (ozgunbirey.com) ve hosting aldım. netgenel.net den daha sonra arkadaş ne olduysa hepsini hostunuz.com.tr ye taşıdı bende bunlardan birisiyim.
Paketimin ve alan adımın süresi gelmeden 2 ay önce ödemesi yapıldı Zafer Köstendeliler in postahane hesabına. Benim gördüğüm sistemde herşey normal gozukuyor ta ki 5 gün önce alan adımın uzatılmağını görüp sitem yayından kalkana kadar.
2 ay önceden ödeme yapıyorum ve uzatılmıyor böyle birşey var mı? Bir şekilde ulaştım bana diğer şirket bilgileri göndermedi diyor . Netgenel den Yücel i aradım o da ben verdim bilgileri onlar uğraşmamak için aramadılar diyor. Bugün de Zafer yine mail attı tabi ben hergün ticket şikayet gönderdiğim için atıyor yoksa bir tarafına taktığı yok. Bugünkinde de verdiği telefonu aradım aynı sonuç diyor.
Şimdi benden ödemeyi alan hostunuz.com.tr değil mi benim şirketim muhattabım bunlar değil mi? Yok %100 memnuniyet emniyet yalan kardeşim bir sorunun çıktımı bakmıyolar bile yapacak birşey yok diyip sallıyolar anca.
Benim bir senelik emeğim gitmiş, yatırım yaptım onlar gitmiş bana gelmiş yapocak birşey yok diyolar. Gel de sakin ol.
Benim canım yandı sizinde yanmasın hostunuz.com.tr den uzak durun diyorum. Ben umudu kestim zaten size de birşey olmasın.
Sağlıcakla