fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
justbeenpaidde 4 pozisyonum+12$ civarı param vardı.justbeenpaid kapanmadan 5-6 gün önce aslında 10$ı geçiyordu,yeni pozisyon alıcaktım gelecek parayla.fakat arada bikaç gün gecikmeli olarak yatıyordu,toplu halde.yine öyle oldu bende nasılsa toplu halde yatıcak diye beklerken site kapandı.sonra profite geçtiler,gecikmelide olsa pozisyonlar aktarıldı.bu taşıma sırasında zarar etmeyeceksiniz,fazlasıyla ödeme yapılacak bu günler için dendi ama justbeenpaid zamanında alınan pozisyonların günlük kazancı yarıya indirildi.benim justbeenpaiddeki pozisyonum yeni sisteme aktarıldı fakat param gelmedi.mail attıgımda ise sistem henüz oturmadı,bekleyin bi ara gelir herhalde diyorlar.bi sistemi anlatırken sadece olumlu yönlerinden degil yaşanan olumsuz olaylardanda bahsetmek gerekiyor.yanlış anlamayın,size bişey demiyorum ben sadece yeni sistemin hala tam olarak çalışmadıgını ve aksaklıklar oldugunu birkez daha belirtmek istedim...
Evet hocam haklısınız sistem daha oturmadı ve kazançlar 5 gün geriden geliyor. eski üyelerine biraz haksızlık olmuş ama yine %50 karınızı vereceğiz diyorlar. sadece biraz daha uzun vadede alacaksınız diyorlar. Ama hocam onca şeyden muzdaripsiniz yinede yatırdığınız parayı aldınızmı yada kar ettinizmi onu söyleyin arkadaşlara.