Albos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunlar gercek olsaydi butun bankalar paralarini oraya yatirirdi...

bebeler, 1996 de benzer sistemler arnavutlukta cogaldi.
sonuc?
1 yil bircok insan bolca para kazandi ama 1997 de butun sistemler coktu.
Sonuc?
Ulkede protestolar olup devlet devridi, 1.5 yil ic savas oldu.

Sonuc?
Bu islerde simdi para kazaniyor olabilirsiniz ama sistemin bir noktasinda patlak verecegi kesin. Butun matrix sistemler bir noktadan sonra tikaniyor, 6 milyar insan bu sisteme dahil olsa bile bir yerden sistem patlak verir !
Universitede Ileri duzeyde matematik ve matrix sistemleri okuyan birileri bunu rahatlikla diyebilir.
Arkadaşlar bu paraların nereden geldiğine bir açıklık getirmek istedim artık. adamlar bize havadan para vermiyorlar yada ceplerindeki paraları vermiyorlar.
bize günlük 3 reklam izleyeceksiniz diyormu sistem, diyor. ama surfbar gibi açıp kenarda bekletmek yok sayfayı, illa o sayfa açık olacak. bu sitenin 2 milyon üyesi varmı(belki daha artmıştır son veriler buydu). bu 2 milyon üye 3 reklam izlese günlük ne eder? 6 milyon reklam izleme. google tık başı 1 dolar verdigi reklamlar olmuyormu? yada kaçınız bir sitede facebookun reklamını gördünüz?Ben bu sitede gördüm. adamlar şirketlere reklamınızı günlük 6 milyon kere gösterecem diyor(minimum). bu adamlar tık başı 0.5 dolar kazansa günlük 3 milyon dolar yapar. hadi 2 milyon dolar olsun. bide bizim yatırdığımız paralarıda değerlendiriyorlar. bide batmama garantisi olan patentli restart sistemi var. daha ne olsun. profitclicking kaya gibi arkadaşlar. kimse kendini kandırmasın sisteme hiçbirşey olmaz. tamam kimseye evini arabanı sat demiyoruz ama kenarda yastık altındaki paranı yatır arkadaş. adamların hem reklam gelirler var hem bizim yatırdığımız paraları değerlendiriyorlar.
artık kimse demesin ki bize verdikleri para nereden geliyor?
anlamadığınız noktaları anlatabilirim. referans linkim
http://www.profitclicking.com/?r=nax52tz3ww