HidrojenWEB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Albos hocam bu konuda uzman.Belirttiği gibi puanın sadece filodan kaynaklı.Rekorlara bakarsanız albos hocamın gerçekten bu oyunu bildiği ve ileriye dönük hamelelr yaptığını anlayabilirsiniz.kendisiytle görüştüm belirttiği gibi bu oyunu sadece zevk için oynuyor.Yanlız ark. belirttiğim gibi polemiğe gerek yok tahminim kimse kazanamayacak.Sorun yok o yüzden

150 kişi ala olmayacağız sıkıntının lüzümü yok.
Merhaba ben sadece puanı nasıl yaptığını soruyor bende kendisinin burası destek yeri olmadığını bunu bize değil oyuncuya drek sorabileceğini oyuncunun yaptığı harcamayı bilgi veremeceğimizi kendisinden daha detaylı bilgi alabileceğini

hatta sizi örnek göstererek bu oyunu bilmediği halde sizden yüksek puanlar yaptığını bunu bilmeyen birisi bile yapabiliyorsa demekki bu arkadaşda bu puanı normalde yapabileceğini bir sıkıntı olmadığını soyluyorum

ve sonuc olarak verilen şuanda kampanyanın henüz bitmediğini o yüzden ne gibi bir tartışma yaratmak istedigini anlamadığımı bildiriyorum

bunu söyledim farklı bir durum yok

şimdi bir arkadaşda ben en düşük madde alımı ile bu puanı yapabileceğini söylüyor bende cevaben arkadaş yapabiliyor isterse ona bi danışabileceğini söylüyorum buyursn