Arkadaşlar başımdan geçen ilginç bir olayı anlatıp sizden fikir almak istiyorum.
Dün forum dışında şerefsizin birisinden 200 tl paypal aldım ve parayı gönderdikten sonra tamamdır dedim ödemesini yaptım akşamına ******** herif dispute attı paraya "Yetkisiz" diye itiraz etmiş.
Ben parayı aldıktan sonra hemen parayı arkadaşımın hesabına geçirdim çünkü benim paypal'ım banka hesabıma bağlı değildi. Arkadaşımda banka hesabına çekme talimatı verdi yani para 3 aşamalı olarak gezdi.
Neyse bu paypalı aldığım ******** dispute attı paraya işte bugün ödeme iptali tamamlandı diye yazıyor yani paypal onu haklı görmüş para adama geri döndü şimdi benim bakiyemde " -200,00 TL " yazıyor ama arkadaşımın hesabında para yani ona bişey olmadı benim bakiyem - ye düştü. İşin ilgincide hesaplarımız sınırlanmadı.
Şimdi bu durumda ne olacak bu ******** beni dolandıracağım derken paypalımı dolandırdı

? Artık o hesabım öldü bitti onu kullanamıycam orası belli ama paypal ip adresinden falan takip edip bişey yapamaz onuda biliyorum fakat bu para o şerefsizden bana benden arkadaşıma gitti arkadaşın hesabına bişey olurmu?
Yardımlarınızı bekliyorum..