Benim resellerim var ve devrolunduktan sonra bir yere gitmeyi düşünmüyorum Adsense ile para kazanmıyorum, şirket siteleri zaten al taşı başka yere ayarlarını yap vb uğraşamam o nedenle birkur kullanıcıları hakkında kimse yorum yapmasın. alacak olan alsın satacak olan satsın biz de yedeklerimizi alıp işimize gücümüze bakalım... alıcının da satıcının da ilk düşünmesi gereken şey mağduriyetin giderilmesi olmalıdır.
Takdire şayan bir davranış sergilediğiniz için sizi tebrik ediyorum.
Diğer konuda hafif bir laf çarpılmış. Şu sorulara cevap bekliyorum sadece.
EMİNİM HERKES BU CEVAPLARI BEKLİYOR VE BENİM SORMADAN SİZİN SÖYLEMENİZ GEREKİRDİ...
1.) Fiyatı bizi ilgilendirmez, Hangi firmaya devir gerçekleşti?
2.) Nasıl bir ödeme yapıldı da biz gerçekleşmesini bekliyoruz? (EFT ise pazartesiye kalacak mesela ve biz bekliyoruz)
3.) Alan firma neden şuraya yazmıyor, neden kontrol bizde artık demiyor? Düşüncesi nedir? Alan kişi bana güven vermezse ben neden durayım? Alan kişi gelsin bana güvence versin lütfen.
Bu 3 soruya net cevap alırsak herkesin merakı dinecek ve sabırla bekleyecektir. Lafı cımbızla vermeyin lütfen. Şu sorulara bir yanıt artık.
Sorularınıza cevap vereyim.
1. Devralan firma R10'da aktif rol oynayan bir firma değildir. Kendileriyle iş arkadaşlarım vasıtasıyla dış bağlantılar aracılığıyla iletişim kurulmuştur.
2. Ödeme kredi kartı ile yapıldı, ilgili firmaya telefon ile de ulaşıldı. Sunucular aktif edilecektir.
3. Bu sorunuzun cevabı 1. sorunuzun cevabında verilmiştir. Sunucular bugün aktif edilecek ve taşıma işlemleri siteniz yayındayken (etkilenmeden) başlayacaktır. Kendilerine yarından itibaren telefon, mail ve ticket yoluyla ulaşabilir hale geleceksiniz. WHMCS sistemdeki datalarınız yeni firmanın sistemine nakledilecek ve bundan sonra direkt olarak erişim kurabileceksiniz.