CMSsonic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba
Arkadasim icinde kalmasin Bannlaya bilirsin saten üstte belirttim, Bu kararin etkenlerinden %10 da sizin yapilan hakaretleri bekletmeniz,

Yaziyorsunuz Rules Forumda ne yazilir ne yazilmaz, kullanici olarak uyulmasi gerekenler diye, adam sabahtan aksama kadar agzina geleni yaziyo, biz bir sesimizi cikarmiyoruz, bildiriyoruz, kalkiyor modlardan biri yazdigi hakaretleri siliyo, hic ne bann ne ihtar ne özür, aradan 3 saat sonra gözüme ilisti yazi gitmis ama adam ordan ikinci bildiriden sonra baska bir Moderator ANIL ismi sanirim argo ve hakaret den dolayi bannlamis, simdi bana demeyin, Türklere lisans yok dediklerinde ben ne yapmaya çalıştıklarını anlamıştım

1- Senin hic birsey anladigin yok 2- Turkiyedeki müsterilere verdigimiz yardim ve verdigimiz ücretsiz lisanslari sayarsam dilin ucuklar bana kalkip türklere böyle söyle diye yazma , eger bannlamak icin mana ariyorsan gerek yok, dedigim gibi milletin sorunu cözülsün hemen yap icinde kalmasin.

Gir bizim pm lere bak kac kisi sorunu varken bedava lisans aldi kac kisiye hic sorgusuz bedava lisans imkani saglandi, simdi bana kalkip hala türklere söyle böyle deme,

eger delil istersen gönderirim bazi screenshot lar, cevapsiz kalirsin,

Tesekürler
Yaptığın iyilikleri insanların yüzüne mi vuruyorsun? Yapmasaydın, silah zoruyla mı bedava lisans verdin, kendini savunma şeklin bile saçma parasını vermiş hizmet alan insanların senin kişisel tartışmaların kavgaların yüzünden hizmetleri neden iptal ediliyormuş? Hangi profesyonel firmada böyle bir olay gördün? He sizin profesyonel olmadığınız zaten aşikarda.