Arkadaşlar bu tip çalışmalara gereken değeri ve desteği verelim lütfen. Son derece faydalı bir sistemi son derece ucuz bir fiyata sunuyor arkadaş. Sisteme kayıt olup denemedim, kayıt olmak için önce kayıt olup yorum yazanların fikirlerini okumayı bekliyorum.
Şu anda dışarıdayken web sitem kapalı olsa, işim çok önemli değilse direk pc başına geçerim veya firmamı telefonla ararım. Veya akıllı telefon üzerinden halledebileceğim bir sorunsa öyle çözmeye çalışırım. Yani faydası tartışılmaz. Büyük sitelerde iyi işe yarar. 50k hiti olan sitem 8 saat kapalı kaldı. Hiti 40k ya düştü. Önemli kelimelerde 2. liğe geriledim. Bu 8 saatte ettiğim zararı geçtim kayıp olan 10k hitin bana uzun vadede kaybettireceklerini ödeyebilecek bir hosting firması varsa buyursun beri gelsin.
Bu arkadaşımın yaptığını aslında hosting firmaları kendi sistemleri içerisinde geliştirmeleri lazım. İcabında bir sorun olduğunda ilk onlara mail gitmeli ve onlar size sorunun ne olduğu ve ne kadar süreceğini bildiren bir sistem geliştirmeliler. Ama bizde kaç senedir bir adım gelişme yok, adamı sen arayacaksın telefonla, o da keyfi gelir açarsa açar. Neyse doluyum bu konuda çok, bu kadarlık yazmış olayım şimdilik.