UNUTMAZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dekont Ödeme Geçmişinizde Vardır MYA Da
Ancak Size Whois Bilgileriniz Tutmadığı İçin Godaddy Mail Atmadı Mı Değiştirmeniz İçin?
Bu Maili Dikkate Almanız Gerekirdi.

Ayrıca Konu Yanlış Yerde.
DEKONT ÖDEME GEÇMİŞİNDE VAR BEN ÖDEDİM. fakat godaddy ödemenin kimin yaptığı önemli değil diyor. çok saçma bir durum. bahsettiğiniz şekilde bir mail gelmedi. konuyu nereye taşıycam bilmiyorum maalesef

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:25:12 -->-> Daha önceki mesaj 22:22:02 --

oflibaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Godaddy hiçbir şekilde bir mail ile domain panel sahibi dışında kimseye domaini transfer etmez ki mail adresinizi çaldırmadıysanız.

2. Godaddy transfer yapmadan önce size bir mail kesinlikle atmıştır. (eğer mailinizin kontrolü dediğiniz kişide ise o maili zaten geldiği gibi silmiştir.)

3. Elinizdeki evraklar ile mail atarak sorunu çözemezsiniz. Eğer bu işin boyutları yapacağınız masraflara değecek işte sağlam bir bilişim avukatı ile görüşüp bu işi çözebilirsiniz.

Kayıtlı olduğunuz mail adresi dediğiniz kişi tarafından kontrol ediliyorsa geçmişte çalınma ile ilgili bir bildiriminiz yoksa fazla yapacak bir şeyiniz yoktur.

1. maalesef bu şekilde transfer etti. benim hesabımdan benden izinsiz çıktı resmen
2-panelin mail şifresi bende. akşam mail atmışlar gönderiyoruz diye sabah girdiğimde panelde yoktu domain

3. dediğiniz gibi elimdeki evraklarla hiç bir çözüme ulaşamadım.. iyi bir avukat buldum ama wipo masrafıyla birlikte 8 bin tl masraf çıkardı bana. hani taksit falan olsa sorun değil ama hemen isteyince haliyle bu rakam şimdilik zorlar beni.

iki mail adreside bende şu anda