Bahadır yine döktürmüşsün ama video beklerdim senden

Neyse ellerine sağlık sonuna kadar katılıyorum sana ayrıca biraz daha aktif ol lütfen böyle.
backlink paketleri sosyal link vb. kategorileri bu hale getiren ne yazık ki 15-16 yaş arası genç arkadaşlarımız, okulların açılması ile daha az görmeyi umduğumuz kendilerini yaz sezonuna kadar ciddiyetle beklememekteyiz
peki neden ?
bir gün bir vatandaş eklemiş
- 120 tl biriktirdiğim param var bu parayı falanca programı alarak degerlendirmek istiyorum
- tabiki yardımcı olayım hangi program ?
- sosyal imleme programı şimdi ben bu programı alsam 100 imlemeyi 50 kuruşa 40 kuruşa yapmayı falan düşünüyorum sanırım güzel bir gelir olur bana
- ....
( adamın derdi kesinlikle müşteri yada hizmet değil, yarın kantinde tost param çıksın kafi )
program kişiye satılmaz aradan zaman geçer başka bir yerden bulmuştur. bakınız başlık
" 100 adet yüksek kaliteli high premiium biggıst wandırful sosyal imleme ile kelimenizde 1. sıraya çıkın "
" sitenizi şahlandırın " kanak takın " site uçsun " valla billa sitenizi yükseltiyoz " yemin olsun siteniz çıkacak " allah belamı versin ki 100 imleme ile site kafaya geliyor "
işin aslı ( yahu ne olur benden alın zaten aldıklarınızın hepsi söylenenler ile farklı bari parayı bana atın )
aradan geçen süreçte x müşteri ekleyip 100 adet sosyal imleme alacağım kelimem film izle 1. sayfaya çıkar mı çok emek verdim bu siteye tüm paramı vereceğim ( 5 lira )
sosyal link borsasını bu denli komik insanları komik duruma düşüren bir o kadar da komik olan satıcılardır. bana kalsa başlığa ürün adı ve fiyatı dışında her türlü zırvalık yazılması yasaklanmalı. adam 5 liraya 100 imleme alıyor iki sayyac resmi var konuda kim bilir kimin zannediyor ki benim sitem de böyle olacak
Hocam kusura bakma ama önce insan kendine bakmalı, ona buna çocuk diyeceğine

Sattıgın programdaki 100 imleme sitesi hepsi sana ait, kurulmus pligg script (türkçeleştirme bile yapılmamıs ellenmemis 100 site - ucuz diye alınmıs imlexz.info vs. ), spam, prsi 0... Anti seo olarak kullanılıyor millet