Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 Önerim Var.
1- Çok Güzel bir script yaptırın kaliteli birine oyun- film scripti olabilir sonrada satın o scripti eminim 5000 tlden fazla kar elde edersiniz eğer güzelse..

2- Birkaçtane site alın kaliteli her zaman geliri olan uzun vadede paranız çıkar.

1- Çok güzel bir script yazdırın yaptırın demeniz zaten güzel ise paralı olur diyelim 3k tl nasıl 5k ya satmamı düşünürsünüz? teşekkurler ama olmaz : )

2- bir kaçtane site alsam "kaliteli" zaten 1 tane alsam yeterli olur. Kaliteli çok olur. Ama site almayı değil ticaret düşünüyorum. 2. kez teşekkurlerimi sunarım. Saygı ve Sevgilerle...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:15:45 -->-> Daha önceki mesaj 23:12:07 --

ReklamFace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buraya mesaj bıraktım ama aklım bu konudaydı. Sana bir önerim var;

Eğer bu güne kadar internet üzerinden ayda 2000'tl ve üzeri bir kazanç sağlamadıysan babandan o parayı hiç alma. Çünkü başarısız olduğunda (ki buraya bu konuyu açtığına göre büyük bir ihtimal başarısız olacaksın) babanla ilişkilerin hiç bir zaman bu günkü gibi olmaz. Onun yerine sen sıfırdan gerekirse iğneyle kuyu kazarak para biriktir ve internetten kazan, sen babana ver o tutarı.

Başarısız olmak biraz başarısızca yaklaşım olur. Çünkü bilmediğin bir işe girmek bile başarısız olacağına garanti edemez. Başarı konusunda konuşmaktan yana değilim, benim şahsi fikrim ticaret yapmak internet üzerinde. Ticarette yaşadığım şehir kapsamında aklımız ve fikrimiz vardır alimallah , fakat bu tür bir konuya bu tür yorum bence başarısız olmuş çünkü konuyu takip eden bir sürü kişi var benim gibi ek iş arayanlar ve benzeri..