abdulstyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Platin çok değerli bi maddedir kaplama bile olsa tozunu alamazsın o fiyata 1gr bile olsa beyaz altından hiç söz etmiyorum siz firmayla detaylı bi şekilde görüşün eğer firmaya %100 güveniyorsanız malı aldıktan sonra kuyumcuya sorun bu nedir ne değildir eğer doğruysa 1 hediye alacağım. adımı yazmadan önce sorarsanız sevinirim
Licorne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Platin ve altın fiyatları birbirine çok yakındır. Altın gram fiyatının şu anda 102tl lerde olduğunu düşünürsek o ürünün içeriği pek inandırıcı gelmedi bana. Kaldıki en ucuz swarovski gümüş koyleler bile 100TL den başlıyor.
Burada satış felan baltalamıyorum.
İnsanlara bir ürün yada hizmet veriyorsan bunu doğru şekilde açıklamak zorundasın.Tüketiciyi kandırarak iş yapılmaz.

18 K yazılmış birde gördükçe sinirleniyorum , 18 ayar altının gram fiyatından haberin varmı acaba sayın satıcı ?

Gazi Üniversitesi - Beypazarı teknik bilimler myo. Kuyumculuk & takı tasarımı mezunuyum.

Bir çok firmada çalıştım , üretim , satış departmanı vb. bende bir çok ürün yapıp satışa koydum burda bilen bilir.Sattığım ürünün zinciri emitasyondu onu bile konuda 10 px yazdım ki insanları kandırmak gibi birşey olmasın diye.

Yok 18 K altın kaplama - yok platin - yok swaroski yapmayın böyle şeyler.
Alıcıya ne aldığını doğru şekilde anlatın yoksa bu insanları dolandırma yoludur.