GraphicHizmeti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Müşteri gözü ile: 1-99 adet demek 1 adetten 99 adete kadar demektir. ister 1 adet alırım ister 20 bnu benim bileceğim bişeydir.

Satıcı gözü ile: '' Biz 1-99 adeti 100 adet için dedik. En az alım 100 adettir. '' Bu hata onların bilmemezliğinden kaynaklanmış. 100 adetten aşağı satmıyorsa eğer 100-199 olarak başlamalıydı. Hatta orada 1- den 5oo e kadar aynı fiyat. 100-500 adet yapmaları lazım.

Bu hatayı bu kadar büyütmemek lazım. Ordan mal almayın demek satış ahlakı olmayan dolandırıcılar demek demektir. Bu hatayı bununla eş değer göremeyiz.
Diyelim ki yanlışlık oldu.Bocalamadıklarını kaçamak yapmadıklarını da es geçiyorum.

1- Aradığımda bir firma ise , özür dilemesi gerekmez mi kusra bakmayın diye.Hemen işleme koyuyoruz diye ?
2- Geçtim demediler aradan 3 gün geçmesine rağmen diğer müşteriler de bu yanlışımızı görmesin , bizleri yanlış anlamasın diye değiştirmezler miydi şimdiye kadar ? (Unutmuşlardır insanız demeyin.Böyle bir firma iseniz bunları not edersiniz.Zaten firmalara müşteriye karşı tavırla ilgili seminer yapılır.Hangi durumlarda müşteriye nasıl davranılacağı vs.vs. bunların semineri vardır.Müşterinin 2 ismi varsa hangi ismiyle hitap edileceği sorulur vs.vs.vs.vs.)
3- Aynı firmanın Google Sponsor reklamlarında da 001-90 adet arası 2.10 TL diye bir reklamı varsa ?
4-Diğer ürünlerinde de bu gibi aynı şeylerin var olması ?
5 - Orda diğer ürünlere baktığınızda 1.16 TL 'ye kalemler var değil mi ? Sitenin altında MECBUREN BU FİRMA * X adet fiyatı üzerinden hesaplanan ve sunulan birim fiyatıdır. diye yazması gerekir .
6 - http://aksiyonpromosyon.com/promosyo...tal-kalem.html kalem alanında da bu fiyat konusunda adet belirtilmiş mi ? Belirtilmemiş.Sizce niye ? Sırf müşteri arasın , MÜŞTERİYE GÖRE POLİTİKA uygulamak adına yapılmış bir uygulamadır.Yaptıkları etik değildir.
7 - Müşteri uyarmışsa bu dikkate alınır.Buna göre işleme koyar sistemini geliştirirsin.Bu her yerde böyledir.

8- Az önce facebookta sağ tarafta gördüğüm reklamda 39 TL'ye uöak bileti denilip 169 TL 'ye fiyatın çıkmasının yukarıdaki politikadan zerre farkı yoktur.

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...69215152_n.jpg bu da fotoğrafı.

Ve bilmemelerinden kaynaklanacak bir şey yoktur. 1- 100 deniliyorsa kaç tane alırsam alırım demek bunu ilkokuldaki çocuk bile bilir.Sadece amaçları müşteri çekme politikası.

Başlığı değiştiriyorum..Ama buradaki olayın yanlış omadığının farkında olmanızı isterim.