Selamun aleyküm arkadaşlar bir radyom var pc de fazla uzun süre kalamadıgım için radyomu satmaya veya takas yapmaya karar verdim düşünen arkadaşlar varsa blog sitesi olabilir forum sitesi olabilir dini site olabilir fark etmez. Kısaca pc de uzun süre kalmamak için radyo degilde bir normal sitemin olmasını istiyorum elinde fazla site olan arkadaşlar veya elinde kulandıgı site olupta radyo açmak isteyen arkadaşlarda varsa takas yapabilriz. takas yapacagım sitenin üstüne ne para verme imkanım yok para almamda sadce kafa kafa takas yapacak arkadaşlar msn adresmi ekleyebilir veya yorum yapabilir
domain:
www.radyohiranur.com
radyo 300 dinleyicili
alan Adı RADYOHIRANUR.COM
Oluşturulma Tarihi 06 Temmuz 2012
Bitiş Tarihi 06 Temmuz 2013
Güncelleme Tarihi 27 Ağustos 2012
IP Adresi 93.89.224.111
NS Sunucu NS1.ISIMTESCIL.NET
NS Sunucu NS2.ISIMTESCIL.NET
Registrar FBS INC.
hostide aynı gün isim tescilden alınmıştır.
gün içerisinde 150 ile 200 arası online dinleyici oluyor. Dogal olarak gece geç saatlerde bu sayı düşebiliyor. bir çok sitelerde (toplu radyo siteleri , dini siteler v.b) radyonun playeri eklidir.Googleden bakabilisiniz. Radyonun sitesinden çok fazla dinleyici olmasada yinede radyo dinleyicisi ful diyebilirim
internet üzerinden dinlenen dini radyolar arasında ilk 3 radyo arasında diyebilirim okadar açık ve net konuşuyorum dini radyoların onlinelerine bakabilirisniz
bu adresten radyonun dinleyici sayısını konturol edebilirisniz.
http://radyohiranur.radyodestek.com:8050/
daha detaylı bilgi isterseniz msn adresim
burhan-kabak@hotmail.com.tr