Yok Görkem O Konuda Hem Fikiriz Ona Ben Birşey Demiyorum...
Benim Demek İstediğim Şehitlerimiz Arka Arkaya Gelirken Hiç Birşey Olmamış Gibi Kömüre Hücum Etmelerine.
Tamam Tabiki Alacaklar Devlet Fakirlere Bakacak Ama Biraz Abartılmıyor mu ?
Oy Vermezsen Kömür de Yok Mantığı Güdüldükten Sonra Bizim Ülkemizden Hiç Bir Halt Olmaz...
Sonuçta Devletin Asli Görevi Yardıma Muhtaç Kişilere Bakmaktır...
Ama Oyunu Kömüre Makarnaya Satarsa Bana Dokunmayan Yılan Bin Yıl Yaşasın Derse O İş Olmaz..
Arkadaşım bak çok yanlış düşünüyorsun.
Dogudaki aileler "Devlet bize makarna versin kömür versin ben cocugumu doğuya yollayacam" dediginimi zannediyorsun.
Evet şehitlerimizin hepsi fakir fukara anadolu çocugu haklısın ama bunda ailelerin hiç bir alakası yok.
tamamen devletdeki adamların zenginlerin iş görmesinden. Parayı veren askerliği yapmıyor gurbete kaçan askerliği yapmıyor bakıyorsunki bunları yapan hep zenginler geriyede anadolu cocugu kalıyor ha birde universite okumuş kişilerde biliyorsun ki ksıa dönem yaptıkları için çatışmaya sokulma taraftarı değiller.
Yani geriye anadolu garip cocuklar kalıyor. Aileler ne yapsın allah aşkına solermisin fakir aile ne yapacak.
devlete isyanmı edicek ben kömür istemiyom makarna istemiom mu diyecek. Öyle dedigini düşünsene kışın bu adamlar ne yapıcak zaten ellerinde avuclarında yok. Açlıkdanmı ölsünler bu seferde.
her yardımı başka yerlere çekmeyin hocam lutfen.