Konu
Satış
iPad 16 GB Wi-Fi + 3G | Türkiye Garantili.
10-09-2012, 13:57:52
Exwore
Cihazı 2011 Haziran ayında
Vatan Bilgisayardan
aldım daha 10 ay civarı Bilkom garantisi devam etmektedir.
Kozmetiği 10/9 alır arkasında önünde hiç bir problemi yoktur. Sadece arka Apple logosunun altında dikkatli bakmadan görülemeyecek ufacık bir çizik mevcut fotoğraflarda bile göremezsiniz yani o derece. Aldığım günden beri arkası önü için çizilmez jelatin film kullandım. Sadece yan kısımlarında kullanımdan ötürü oluşan ufak tefek çizikler vardır bunları da son 2 fotoğraftan görebilirsiniz. 2. el bir elektronik cihaz alıyorsunuz o yüzden bunu beğenmedim, istemiyorum, yan yattı suya battı paramı geri ver gibi bahanelerle gelip para iadesi istenilmesin, para iadesi yoktur. Ben zaten eksisiyle artısıyla ne gerekiyorsa konu içerisine yazdım ve fotoğrafladım.
Ürün
Türkiye'den alınma
ve Bilkom garantili, yurtdışı cihazlarla ve sadece Wi-Fi cihazlarla karıştırılmasın.
İhtiyaçtan ötürü değil keyfi model yükselteceğimden
satıyorum o yüzden komik rakamlarla gelmeyiniz.
Ölücüler
ve
"x yerde x fiyata satılıyor"cular
uzak dursun lütfen... Sahibinden'i inceledim fiyatlara baktım.
Cihazım Jailbreak'lidir. İçerisinde iOs 5.1.1 sürümü yüklüdür. Jailbreak sayesinde istediğiniz uygulamaları ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz. Cihaza yüklediğim bir kaç ücretli uygulamadan bahsetmem gerekirse;
- GarageBand
- Tomtom Türkiye Navigasyon($59.99 değerinde)
- Fifa 2012 HD
- Grand Theft Auto 3 HD
- Angry Birds Space HD
- NBA 2K12 HD
- Real Tennis HD
- Navigon Navigasyon
- Sketchbook Pro (çizim programı)
vs. gibi ücretli uygulamalar vardır. Ben JailBreak istemiyorum derseniz cihazı sıfırlar fabrika ayarlarına döndürür öyle gönderebilirim.
Jailbreak ile nasıl ücretsiz uygulama yükleyebilirimi de kısa kısa anlatabilirim.
Bu arada;
Babamın oğlu olsa
önce ürün sonra ödeme yapmam
. Ödemeyi alır ürünü kargolarım ya da bir moderatör aracılığıyla satışı yapabiliriz. Parayı alır moderatör saklar, para bende ürünü yolla der, ürünü yollarım sonra bana gönderir ödemeyi. GG, sanalpazar'a da güvenmiyorum.
Ürün için istediğim fiyat
650 TL
Kargo size ait.