PM'leri atıyorum.

Son durumda KASIM ayında MUM ANALİZİ eğitimi planlıyorum. Borsada sıfır da olsanız, gelin. Zira çok temelden başlıyoruz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:17:46 -->-> Daha önceki mesaj 03:10:44 --

Bir de, Türkiye'de ve dünyada (muhtemelen) bir ilk gerçekleştirip, bir de simülasyon yazıyoruz.

Normalde aldığınız MUM ANALİZİ (Bir teknik analiz türü...) teorik bilgilerinizi pratikte test etmeniz aylar yıllar alır. Simülasyon sayesinde, yıllar sürecek tecrübeyi kısa sürede edinmenizi de mümkün kılacağız.

Tabii bunu yetiştirmeye uğraşıyoruz. Belki eğitimden sonraki aylara kalabilir. Zaten web üzerinden kullanacağız.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:21:12 -->-> Daha önceki mesaj 03:17:46 --

Son olarak;

1) Borsa pis bir iştir.
2) Vob daha pistir.
3) Foreks en pisidir.

Bol bol para kaybedeceksiniz. Kaybede kaybede öğreneceksiniz. Bunu minimize etmenin yolu, öğrenmekten geçer. Ve bu işin esas püf noktalarını çoğu eğitimciden elde etmeniz mümkün değildir.

Ancak ve ancak, bir yandan "trader" olarak çalışan birisi (profesyonel), aynı zamanda teknik ve temel konularda da uzman seviyesinde ise, size faydalı olabilir.

Hiç cephe görmemiş mektepli ile, yıllarca cephede savaşmış bir mekteplinin size vereceği eğitim aynı olmaz.

(Not: Borsada, Vob'da, Forex'te para kazanmak çok kolaydır diyen, yalan söylüyordur... Mesleğim borsacılık... Bu işler zordur... Keklenmeyin... Konuyu hakikaten öğrenin ki, para vermeyin fazla... Vermemeyi öğrenirseniz, almak da mümkün olur...)