Srdr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet yorumumdan bahsetmek istediğimde bu. Meslekleri iyi hoş , sıralama yapmak kolay ama o sıralamayı yapmak tm ye göre daha zor. Adamın önüne koyarlar fizik sorusunu yüz ifaden değişir Sayısal çok nankör bir derslerden oluşuyor , konuya çok iyi soru çözüp yüzlerce soru çözersin , tek bir soru gelir takılır kalırsın çünkü her konu diğer konularla bağlantılı , istediğin kadar soru çöz ama en ufak bir eksiğin olduğunda bir yerde çatlak vermeye başlıyor. Tm de bir konuyu adam gibi ezberlediğin sürece yapamama gibi bir durumun olmaz. Mesela coğrafya,tarih,edebiyat. Biliyorsan kesin yaparsın ama sayısal öyle değil formülü özellikleri bil ama mantık yürütemedin mi başlangıcı dahi getiremezsin. Şimdi sıfırdan sayısala başlamak demek 2 yılınızı alır çünkü mühendislik istiyosunuz ve o bölümlerde yüksek puanla alıyor.
Tam olarak bu sorunu yaşadım. Dershaneye gittim çalışmadım da değil, çalıştım derslerime fakat, belirli bir yerden sonra insan tıklanıyor, test kitabında 10 soru çözüyorum 11. soru bir geliyor, hiç tık yok. Zaten lys fizik, kimya vs anlatmıyorum bile