FoxTr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam kötü oynayabilirsin ama koşmama,mücadele etmeme gibi bir lüksün olamaz heleki milli takımda.Bu dediğim 3 adam sahada yoktu aslında Umut Bulut haricinde takımın hepsi kötü oynadı ama yinede koştu,mücadele etti kritik bölgede 4 tane top kaptırıp rakibin gol poziyonuna girmesini sağlayan Hamit bile mücadelesini bırakmadı hata yapmasına rağmen elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı ama bu adamlar yatmaya gelmişler Milli Takıma.Tunay Torun denen adam daha 22 yaşında Milli Takımı hak edecek kadar nasıl bir başarı gösterdi merak ediyorum açıkçası.Sercan Sararer desen Almanya 2.lig topçusu sen bunlara güvenip Selçuk İnanı nasıl oynatmazsın Abdullah Avcı?
İyi Selçuk İnan ı sol kanat a alsın o zaman. Ya kardeşim biliyon da mı konusuyon yoksa bilmeyerek mi yorum yazıyorsun anlamıyorum.

Bak Alex i de milli takıma almıyorlar neden ? Cunku mevkisi dolu. Yoksa Alex bir Andre Santos etmeyecek mi ???????

Ben futbolu futbol oynayanlar kadar bilmiyorum ama futbolu izleyen seyreden herkes futbolu biraz geniş pencereden izlesin oyle yorum yapsın.

İlla yenecez diye bisey yok.