Merhaba sitemi inceleme fırsatınız var mı? Bir kategori belirtilmemis.
gönder hocam kafam şuanda rahat
rica ederim
Merhaba hocam konuyu yeni farkettim ondan öncede konu açmıştım ama burada da sormak istedim.
<div style="position: fixed; top: 150px; left: 960px;">reklam</div>
bu kod kurallara aykırı mı ?
hocam bunu tam olarak nerede kullanacaksın caps atma şansın varmıdır .
Adsense takılı kaldı öğlen 54 gösterim vardı şimdide 54 gösterim var :S
adsense panellerde sorun var yine güncelleme çıkabilir bu aralar.Ancak sürekli kontrol edin gerekirse adsense panelinizden bilgi emaili çekin.
Bu işe yeni başladım ve bloga içerik ekliyorum. Eklediğim içeriklerin kaynağı ise kitap dergi falan. Bu kitapları veya dergi veya makaleleri kaynak olarak göstermelimiyim? Bana bir kazancı veya kaybı olur mu?
İkinci sorum ise blogu açtığım gün yazdığım yazı google da görünürken sonra yazdığım yazılar birkaç gün geçmesine ragmen hala görülmüyor. Blog adresini yazınca da çıkıyor. Bu iyiye alamet mi? eksik yaptığım birşeyler mi var?
Üçüncü sorum ise; hergün en az bir özgün içerik yazarak ne zaman adsense başvurmamı önerirsiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.
Not: Blog 3-4 günlüktür.
ekitap paylaşan bir arkadaşım vardı adsense banı bırak telif hakkı başını ağrıttı zira 6,000 tl tazminat ödemişti e-kitap asla yayınlama ; sadece o site için değil genel itibari ile imleme kullan açtığın konulardan sonra benim tavsiye edeceğim delicius tur.
kayan adsense hiç olurmu ? Gönder atalım onu hemen
bıktığım bir konu var bneim, az uz kazanan bi sitem var bugün gene düşüş oldu tıklama ücretlerinde her daim olduğu gibi. Bugünde 8 tıklama da 1,5 dolardı önce 90 cente düsürdü sonra 39 cente kafayı yicem ya
Şimdi şu şekilde düşün 10k gösterime günde ort. 10 dolar alanlar var ve sen 8 tıka 1,5 dolar ; o orda kalsın hemen üzülme hevesini de bırakma zira adsensede kazanmayan asla yoktur yeterki sabırlı ol siten şaha kaldı mı o zaman kimse seni tutamaz .
Hocam size pm ilede yazdım adsense hesap almada yardımcı oluyormusunuz hala ?
detaylı bir pm attım şartları kabul ederseniz hesaplar temin edilir.