http://www.the-art-of-web.com/javascript/getcookie/
Arkadaşlar böyle bir şey arıyorum günlerdir. En sonunda bu sitede buldum. Kendi siteme aynısını yapmaya çalıştım ama bir türlü cookie değerlerini almayı başaramadım. Gerçi alsamda sonrası daha zor sanki. Çalışan örneği var ama tam anlamı ile açıkça yazılmadığından, benimde java bilgim kıt olduğundan bir türlü bu engeli aşamadım.
Sizden ricam bunu (özellikle checkboxlar için) açık hale getirmeniz ve uyarlamanız, yada yol göstermeniz. Bilinen benzer çalışan bir uygulama var ise onu da paylaşırsanız çok sevinirim.
Sitemde ne yapmak istiyorum ona deyineyim. checkboxlardan oluşan bir formum var. Bu forumada check yapıldı mı ilgili divi gizletiyorum. Ayrıca sayfa yüklendiğinde checkboxların check olup olmadığını sorgulatıp onları da en başta gizliyor veya açıyorum.
İşte sorunumda tam burada başlıyor. Bir önceki sayfada check lenen checkbox lar ilk ayarına dönüyor ve ben onları bir türlü kalıcı hale getiremedim. Seçimleri hep unutuyor.
Burada önemli bir şey daha var. Seçimleri hatırlamalı ve tıklandığında çalışan function sekteye uğramamalı.
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaş... İyi çalışmalar.