DogalHayat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelecek fikirler 3 aşağı beş yukarı belli... ama bunların hepsi sıradan.

Benim sana önerim, en çok asker intiharları yaşanan ülke ABD'den sonra Türkiye... bu konuyu irdele...İntihar edenlerin hikayelerini dosya haline getir paylaş. Hem bir şeyleri düzeltirsin hemde iyi ses getirir. Dersen ki, ben Assange olamam adamı götürürler.

Askerliğin 10.000 yıllık gelişimini işle, 500yıl önce nasıl askerlik yapılırmış şimdi nasıl yapılıyor gibi...

Bu da mı olmadı.

Her hafta askerlik üzerine bir ütopya hikaye üret. İnsanlar bu savaş senaryosu üzerine think thank yapsın. En tutarlı taktiği geliştireni ödüllendir. Savaş senaryosunu verirken, hangi tarafın ne kadar kuvveti, imkanları nedir, harita konumları nasıl bunun gibi temel unsurları belirtmeyi unutma.

Sitede geçmişte yaşanan askeri stratejilere özel harp tekniklerine vs. yer ver. İnsanların harp konusunda ufku gelişsin.

Site gerçek bir askeri simülasyon arenasına dönüşsün. Bunu da mı yapamadın... şiir yaz şiir...

Bir gün ben yaparım seyredersin... SanalAkıncı ne güne duruyor!

Not: konuya yazdım çünkü domain fena değil. Tek kötü yanı uzantısı. Sana "net" lazım...

ülke bu durumda sen şuursuzca hala yok asker intaharı vs. gibisinden espri yapabiliyorsun yada iş önerebiliyorsun hani komik değilsin hoca

benim tavsiyem şafak defteri uygulaması yap yani askere gidenlerin %99.9 unun ailesi var sevgilisi var vs. vs. oradan bi uygulama oluşturup takip etsin tarzından birde altına günlük vs. tarzı şiir yazabileceği veya günlük hissettiklerini yazabilecek şekilde bölüm hem sonra okurlar hem günlük takip ederler tarzı bişyler olur

yazılan yazıları ve şafak defterlerini özel ve genel olarak yani isteyen yayınlasın isteyen yayınlamasın özel olsun tarzı yapabilecek şekile getir hem diğer girenler kimin ne yazdını paylaşılanları okur vs. vs. uzar gider

en başta bunları yapabilecek kadar kodlama bilgin varsa eve kapat kendini yoksada para bul bence (not para olayı vardır yoktur bilemem muhabbetine dedim)