Bak usta benim yazdığım mesajlardan nasıl biri olduğumu herkes bilir ama burada haksızsın işte.
Uludere'den açmışsın sözü, bilmem biliyor musun geçenlerde Uludere'de askerleri taşıyan minibüs devrildi ve o minibüste tam o köyde devrildi. Askerlerin yardımına kim koştu yine ? O köyün halkı, bir ton video var aç izle, orada ki insanlar kendi çocuklarıymış gibi askerleri dizlerine yatırıp sakinleştiriyorlar, canla başla onları kurtarmak istiyorlar.
Evet kabul ediyorum ben bu videoyu bu olayı izleyene kadar seninle aynı düşünceye sahiptim, ama bu videoyu gördükten sonra durup sordum kendime.
Sen videoları izledinde ben 5 yıl öncesinde bizzat orada görev yaptım çoğu sıcak operasyonlara katıldım o köylerden yaya olarak çok intikal ettim.
Bu iş aşiretlere bakıyor. kimi aşiretler devletçi kimisi pkk yandaşı. Bazı köylerdeki fırlamalar bizi taşlarken bazıları geldiğimizi görüp ayran ekmek bisküvi su getiriyorlardı koşarak.
Benim gibi bir çok vatan evladı bu işin kansız silahsız ölümsüz bitmesini ister ama bu mümkün değil artık.
Beş parmağın beşide bir değil malesef.