Merhabalar,
Bir süredir üzerinde çalıştığım otel ve tur tanıtım sitesi nihayet bitti. Sistem ile otel ve tur tanıtımları yapabilir, ziyaretçi çekebilirsiniz.
Tasarım themeforest üzerinden satın alınmıştır bana ait değildir. Sadece kodlama bana aittir. Çok geniş içeriklidir, hertürlü bilgiyi kullanıcıya sunabilirsiniz.
Sade ve şık tasarımı ile her türlü bilgiyi kullanıcıya rahatça sunabilirsiniz. Script bölümlerini tek tek inceleyelim isterseniz.
ANASAYFA
Anasayfada 4 tane bölüm vardır. En üst kısımda 2 adet yazıdan oluşan slider ile kullanıcılara bilgilendirme yapabilir ve bilgilendirme kaynağına yönlendirebilirsiniz.
Slider altında 4 bloktan oluşan bir bölüm bulunmakta. Burada sizin seçtiğiniz oteller listelenmektedir. Buraya reklam ile otel reklamı vs. almanız mümkün.
Bu bölümün altında eklenen son oteller gözükmekte. Otelin lokasyonunu, adını, yıldız sayısını vs. görmek mümkün.
En alt kısımda ise bloga yazılan son 3 yazıyı görüyoruz.
OTEL SAYFASI
Oteller sayfasında toplu olarak otelleri görüp, arama yapılabilir.
Otel sayfalarında ise otel hakkında geniş bir bilgi ağı sunabilirsiniz. Otelin iletişim bilgilerinden tutun, resimlerine kadar hertürlü bilgiyi girmeniz mümkün.
TUR SAYFASI
Turlar sayfasında turları görüp arama yapabilirsiniz.
Tur sayfasında ise tur hakkında geniş bilgi verebilir, fiyat listesini girebilir ve tur resimlerini ekleyebilirsiniz.
Blog
Blog sayfasında yazılar yazabilir, seyahat notlarınızı kullanıcılarınızla paylaşabilirsiniz. Blog yazılarında yorum sistemi ile kullanıcılar size fikirlerinizi belirtebilir.
SSS ve İletişim
Sıkça sorulan sorular bölümünde kullanıcıların sizlere yönelttiği sık soruları ekleyerek istedikleri bilgilere anında ulaşmalarını sağlayabilirsiniz.
İletişim bölümünde ise kullanıcılar size ulaşabilir ve bu mesajları yönetim panelinden görebilirsiniz.
RESİMLER
YÖNETİM PANELİ
FİYAT : SORUNUZ (ÇOKLU SATIŞ)
ÖDEME : Garanti Bankası Ve PTT DEMO : Tıklayın.
Yönetim paneli demosu için pm atabilirsiniz.
Scripti aldığınız takdirde turizmci olarak sektör ve yapabilecekleriniz hakkında detaylı bilgi vereceğim.
Kolay gelsin.