Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
S.a Arkadaşlar bildiğiniz gibi 1.öğretim ve açık öğretimlerin harç paraları kaldırıldı. (güya) şimdi size gerçekleri göstermek istiyorum.
açıköğretim bedava oldu gibi sanılmasın.Açık öğretimde hem "katkı payı" hem de "öğrenim gideri" adı altında 2 kalem var.katkı payı yıllık 45 45=90 TL dir.Öğrenim Gideri ise yıllık 205 205=410 TL
ayrıca devlet bu paraları nereden çıkardığını söyleyeyim bugün mahalleye su faturaları geldi faturalarınız fazla geldiyse dikkat edin şuan mahallede fotokopisini aldığım farklı yerlerden ödenmiş elimde 6 7 adet fatura mevcut ödenmiş olduğu halde borç gösteriyor elinde faturalarının makbuzunu atanlar bu parayı tekrar ödemekle mecburlar defalarca görüşme yaptım sular idaresi ile fakat sonuç alamadım diğer kişilerde de bu var mı bilmiyorum fakat devlet parayı nereden çıkardığı belli oldu.
2.öğretimi dikkate bile almadı devlet sakın 2.öğretimlerde çalışıp 1.öğretim kazansaydı demeyin (maddi durumu olmayanlar en güzel cevaptır bu soruya çalışmak durumundalar ayrıca Hukuk 2.öğretimle işletme 1.öğretimi bir tutamayız)
Hepsini Geçtim Uzaktan Eğitim 2,500tl Bunu Gündeme Bile Almadı Devlet.