Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sunucu abd de diyelim cografi hedefi Türkiye seçtiğin zaman server ip yi gözardı ediyor Google cografi hedefe bakıyor.

Türkiye'de ise zaten direkt Türkiye seçili oluyor.

Yani sunucu yurtdışı yurtiçi olsun sıralama konusunda hiçbirşey farketmez fakat.

Ping süresi yurtdışında daha yavaş olacağından ftp yavaş aynı zamanda siteye erişimde Türkiye gibi hızlı olmaz fakat arasında fark çok anlaşılır birşey değil zaten yurtdışı da hızlı Türkiye'de fakat teorik açıdan Türkiye'nin daha hızlı olması gerekiyor.
Sana katiliyorum yusuf,
Sunucunun azda olsa önemi var arkadaslar, Bizim web sitemiz yabancı lokasyon, Godaddy üzerinde barınıyor. Dediğim gibi sizin yıllanmış ve link konusundada çok sağlam bir web siteniz mevcutsa bu siteyi ABD lokasyon içerisindede barındırsanız bir sıkıntı yaşamazsınız. Fakat malum Türkiye'deki internet servisleri ; TTNET, UYDUNET vb. servisler yurtdışı çıkışlarında bazen çok ciddi sorunlar yaşayabilir. Buda web sitenize bazen girilmemesine neden olabilir. Fakat ben olaya Google'ın gözünden bakıyorum. Google türkiyeyle alakalı bir web sitesinin Türkiye lokasyon bir sunucuda barınmasına daha sıcak bakabilir diye düşünüyorum.