Bende diyorum ki, bu ilanda aranılan özelliklerde çok ahım şahım özellikler değildir. Tüm bunları yapan + editörlük de yapan bir arkadaşımız daha düne kadar 800 tl ye çalışıyordu yanımda 100 tl yeni zam yaptık.
Kusura bakmayın, ben sizinle yarış yapmıyorum, gerçekler bu şekilde malesef. Yaratıcı olmayan bir tasarımcı Fotoshop veya diğer programları yeniden kodlayacak şekilde profesörde olsa piyasası bellidir. Aynı şekilde tasarımcı da seo ve google alt yapısından anlamıyorsa onunda piyasası bellidir.
Ama bir adam tasarımda harikalar yaratıp, uyarladığı scpritler mükemmel uyum sağlıyorsa, google adamın sitesini çok sevdiyse, bu tip adamların fiyatları 6000 tl den başlar işte. Bunlarda kısa zamanda patron olurlar zaten.
Saygılarımla.
Seo, imleme, backlink,
çok iyi html, css bilen bilen, wordpress, joomla siteleri kurablen,
wordpress temalar yapabilen, bot yazabilecek çalışma
Bold ile yazdığım şeyler dışında olanlar asgari ücrete çalışan bulunabilir fakat bold ile yazdığım şeyler ayrı bir uzmanlık istiyor.Çok iyi html ve css bilen tecrübesiz junior elemanlar en az 1300 TL başlangıç alıyorlar. Zamanında birçok yerle iş görüşmesi yaptım ve piyasayı biliyorum. Bunun üzerine wordpress teması yapılması istenmiş ki bu apayrı birşey tipik düz html tasarımdan daha çok daha bilgi gerektiren bir iş.
Bot yapabilen bir kişi PHP 'de başlangıç seviyesinin üzerine çıkmıştır ve front end başlangıç fiyatının çok daha üzerinde işbaşı yapıyorlar.İstanbul'da piyasa budur. Bunun altında bu seviyede bir webmaster zaten çalışmaz işine gelmez.
Diğer ıvır zıvır imleme işleri ortalama bilgisayar bilen genç arkadaşların yapabileceği bir iştir.
mid level ve senior seviyesinde olan elemanlar o başlangıç rakamın birkaç katını alıyorlar