vallahi ben koku falan anlamam da avea bayiinden 30 tl ye aldığın numarayı burada 8000 - 10000 tl dersen de asalak kokan hareketler olur... birbirimizi kandırmaya gerek yok...
tabi sonuçta senin kararın 1 milyon dolar da isteyebilirdin senin bileceğin iş ama sonuçta yazdıklarının altına yazılanları da göze alman gerekir ve soğuk kanlı olman gerekirdi... gerçeği bildiğin halde...
sana şöyle söyleyim kapıdan taşacak kadar paran var ve senin şu an satışta olan numaran da bende, ben de buraya geldim konu açtım ve senin gibi 8000 tl demedim de 80 tl dedim satın alır mıydın ???
(içinden verdiğin cevap gibi aynen işte...)
buradakiler de onu düşünüyor..
Burdakilerin avukatısın heralde gerekli gereksiz konuşmalar yapiyorsun elindeki numaralar için konu açmışssin zaten ne gereği var buraya gelip bende bunlari satiyorum demenin senin yaptiğin iş bakkalin yanina bakkal açmak gibi aciz işi baktin yandaki bakkal müsterisi çok bende orya bulaişim belki iş çikar mantiği daha doğrusu asalaklığın yeni jenerasyonu kendine saygin olsa zaten gelir buraya bişey yazmazdın ben senin konuna gelip de bunlarda bende var alirmisiniz demem okadar karektersiz değilim çünki....