Muhteşem Kampanya !

---> Bu kampanya sadece r10 üyeleri için geçerlidir. <---

20k+ Takipçi 20
30k+ Takipçi 30
40k+ Takipçi 40
50k+ Takipçi 50
60k+ Takipçi 60
70k+ Takipçi 70

Özel kampanyalar:70k ve üzeri talepler özel bir çalışmayla gerçekleşmekte bu yüzden bu özel isteklerinizi mesaj yoluyla bana iletirseniz hem teslim tarihini hemde fiyatı konuşabiliriz.

20k Takipçi çalışmalarımda 2 gün içerisinde,

30k Takipçi çalışmalarımda 3 gün içerisinde,

40k Takipçi çalışmalarımda 4 gün içerisinde,

50k Takipçi çalışmalarımda 5 gün içerisinde,

teslim garantisi veriyorum. Kullandığım sistemden dolayı ben size maksimum süreleri yazıyorum bu sürelerden daha az zamanda da takipçileriniz hesaplarınıza aktarılmış olabilir. Garanti olsun diye gün aralığını uzun tutuyorum.

Dip Not: Takipçilerimiz türk değildir. Dünyanın her yerinden yabancı ve bir kısmı bot takipçilerdir. Hesaplar sizi un-follow yapmaz ancak olası un-follow durumları için zaten fazla fazla yolluyorum. Bu bağlamda daha sonrası için garanti veremem. Ayrıca bir yerden alıp diğerleri gibi aracı değilim. Direk kendi çalışmam olduğundan olası bir sorunda ortadan kaybolmam yine benimle iletişime geçebilirsiniz. Her durumda tüketici haklıdır. Ayrıca kullanıcı arkadaşlarıma küçük bir uyarı fiyatlarımız geçici olarak böyledir. Sadece trade sayımı yükseltmek için başlatılan bir kampanyadır.

Fiyatlar Neden Böyle? : Trade oranlarım görüldüğü üzere yok, hem bu bağlamda satış arttırmak güven sağlamak hemde elimde olan sistemi sizlerin kullanımına sunmak istiyorum. Başka yerde fiyatlar daha ucuz sende neden böyle diyorsanız, o arkadaşlardanda alışveriş yapabilirsiniz ancak 1 2 sonra o kullanıcılar ortadan kaybolursa üzülürsünüz.

İşlem Sırası : Twitter kullanıcı adınız + Ücret = Kullanıcı Teslim.

Ekstra Takipçi : Olası takipçilerin un-follow durumlarından dolayı 3000 ile 5000 arası fazladan takipçi yolluyorum.

Ödeme Seçenekleri : İŞ BANKASI & ZİRAAT BANKASI - HAVALE / EFT

İletişim & Mail : mudokon1925@hotmail.com