ben google nasıl iş yapıyor bilmem ama bir türlü sitelerimi adsense kabul etmiyor ne sitesi yaparsam yapayım beni pek sevmedi galiba
Adsense en başında öyledir , benide 3-5 sefer kabul etmedi. Bir abim vardır demişti ki Adsense'den kazandığın parayı hiçbiryerden kazanamazsın alırsan reklamı tadından yenmez diye söylemişti sonradan kazanmaya başladım hakkaten de öyle.
Bence bir blog kur içine 4-5 özgün yazı yaz , 1-2 de alıntı yazı koy anında kabul eder. Kabul edilmeyen sitelerinde de o kodu kullanırsın
Adsense'den iyi kazandığınıza göre Google'a uyumlu iş yapmayı da biliyorsunuzdur.
Adsense'den çok kazandıran mevcut sektörlerin dışında nereye yönebilirsiniz ki? Zannediyorum sizin bu alanlarda site ve siteleriniz vardır.
Benim tavsiyem Adsense'den kazandığınız parayı, kıyada köşede duran üç beş kuruşunuzu ve tecrübenizi Adsense odaklı olmayan web projelerine yatırın. İyi bir proje oldu mu Adsense'yi anında unutursunuz.
Popüler olduğum sektörler var , yapabildiğim işler var sürekli onlara adsense reklamlarımı koyuyorum ve reklamlarımı da doğru yerleştirmeyi biliyorum açıkcası bu işte bir ustalığım sözkonusu.
Ünlü olduğum veya tanındığım yerlerden yararlanarak yeni projelerimi yine aynı sektörde yaparak diğer sahibi olduğum yerlerden destek alıyorum , ama son dönemlerdede örneğin alan adı ve kelimelere oynuyorum.