Arkadaşlar logoyu görüş ve eleştirilerinize göre yeniden düzenledim.

- Bursa Deniz Otobüsü yazısını bir parça daha küçülttüm.
- Martının açısını ve ebatlarını değiştirdim.
- BUS yazısını değiştirmedim çünkü, Bursa yazısının fontu daha kötü durdu... Benzerleri de... Hiç hareket kazandırmadı. Yine de en iyi font buydu. Benim için asıl vurgu BUS yazısına bu sebeple Deniz aracıyla BUS yazısını aynı renk kullandım.
- Bursa kelimesi ve altında kalan yazıdan oluşan alan ciddi bir hava versin istedim. Bursa kelimesi üzerinde bulunan beyazlık efektinide Uludağın zirvelerini anımsatsın diye kullandım.
- En önemlisi Deniz Otobüsünün şeklini değiştirdim. Yeniden çizdim. Biraz sürat teknelerine benzedi... Sorun değil, nasılsa Bursanın deniz otobüsleri hızlı ve en son model olacakmış...
- Denizi değiştirdim.

Yeni yorumlarınızı bu logo üzerinden yapabilirsiniz... Logonun PSD hali

cahveci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
MArka başvurusu yaptırcaksan biz yaparız fiyat al mutlaka benden de
Uzun süredir marka başvurularım için çalıştığım bir patent ofisi ile anlaşmam var. Yine de Ö.M olarak fiyat verirseniz düşünürüm.

Rockco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
feribot üzerinde çalşabilirsin diğerlerin dedigi gibi bus yazısı çok iri olmuş biraz ufalt ve feribotla o yazı farklı renklerde olsun biraz daha şekilli font olabilirdi
Feribotu yeniden çizdim. BUS benim için en önemli vurgu, bu sebeple biraz iri kıyım oldu. Yorum için teşekkür.