mrtoxic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizce böyle bir domain ile ne yapayım demişsiniz sektör vermemişsiniz. Sosyal ağa gidecek bir domaindir, ***** site aç derler. Bence sektörü belirt.
hayır domain tam adsenselik domain yasal bir domain yani warz yada adlt bir içerik değil ben örnek verdim popüler bir kelimenin gen.tr sini aldım.

lutfucan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
domain TR' de kullanılacak bir domain değilse vereceğiniz 1TL bile boşa gider...
amacım türkçe bir site açmak zaten google.com.tr de domainin aranma hacmi 4.5 milyon ve ilk on sıradaki sitelerin 2 si yabancı diğer 6 sında ise anahtar kelime bile geçmiyor.

Norbitt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu aranma hacimleri tam ise, hayatiniz kurtulur. yok eger genis aranma ise, o zaman is yapar bir domain, acin hangi sektörde ise, üc bes biseyler getirir.
Açacağımda açmak için biraz bütçe gerek sanırım önce bütçe biriktirip domaini 3-5 ay bekletmek çünkü piyasaya girmek için 4-5 bin tl paraya ihtiyacım olabilir.

Herkese ilgi için teşekkürler konuyu açma amacım şudur işletmesini başkasınamı versem yoksa kendim mi bütçe bulup işletsem karar veremedim henüz