Kardeşim ben az az da olsa alıyorum altın ama nasıl bekkiyorum altın geçen hafta 90 na düştü ozaman aldım misal benim çok sermayem yok ozaman olsaydı 2000milyar iyi olurdu bugün 93 küsür oldu kar bu şu var ki 10bin tl gibi bir para olacak böyle 90-91 tl iken alacan 93-94 olunca satacaksın kar edersin misal diyelim.2000 tl ye 22 gram altın eder demi bunu 91 den alıp 2 gün sonra yükselse 93 den satsan 40-50 tl kar eder ama bben olsam beklerim düşünce alırım dursun 94-95 olunca satarım para çok olursa kar çok edilir kardeş 40-50 tl kar biriktire birktire parayı yükseltirsin benim hedefimdede bu var ben şimdi 90 na düşünce alıyorum ileride eve yatırım yapacağım o projem farklı.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:19:57 -->-> Daha önceki mesaj 04:18:00 --
2 bin lira ile altın alım satım işine girip hiç durduk yere kendini strese sokma.
Cebinde 10 bin lira veya fazlası varsa anca kar bırakır ve çok sıkı takipçisi olmak lazıım.
Her saatini altının gidişatına ayıracağına git bir site yap, 500 lira harca, altın hesabıyla uğraşmadan stressiz daha temiz para alırsın.
doğru söylüyor kardeş satılığa çıkardığım bi site ile ilgilenemiyordum teknoritim.com ile 4 aydır filan ilgienemedim satayım dedim pr3 pazar günü geldi biri 150 tl ye reklam aldı kardeş para bu teknoritim i satacaktım siteden link sattım 3tane 50 tl ye işte para bu teknoritim i satmazsam sıfır portal kodlayacağım site çok iyi anında index alıyor böyle bir site oturta bilirsen kazanırsın teknoritim i incele kardeş.