gedop adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben Ayın 28 inden beri Zanox ta Hepsiburadanın Hareketli bannerlarından gelir alamadım. Hatta kendim Alışveriş Yaptım yine saymadı fakat resim ve text bannerlarında sorun yok.

Acaba Zanox Hepsiburada hareketli bannerlarda Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı
Hepsiburada reklamları ile alakalı sorunlar yaşandı ve firma reklamları geri çekti. Konu ile alakalı olarak ZANOX BİLGİLENDİRME MAİLLERİ gönderildi.

Yeni reklam kodları dün eklendi. Size önerim giriş yaparak reklam kodlarınızı yeniden almanız ve siteye eklemenizden yanadır. Temmuz sonundan beri yaşanan bir sorun varmış. O sorun düzeltildi. Zaten 1 haftadan fazla bir süre de reklam kodları kaldırılsın diye mailler gelmişti.

Ödeme konusunda ZANOX geriden ödeme yapan bir firma. Sistem şu şekilde işliyor.
  1. Reklam yayıncısı sitesine reklamı ekler ve tık alarak satışı yapar.
  2. Reklamveren ortalama olarak 20 - 30 gün içerisinde reklamları onaylar (Bu reklam başvurusu sayfasında yazıyor. Kaç günde onaylandığı)
  3. Onaylanan reklam kazancınızdır. Ancak ödeme alamazsınız. Reklamların firma tarafından ZANOX'a ödemesi yapılmalıdır. Bu süreç firmadan firmaya değişir. Hepsiburada 60 günde 1 ödeme yapıyor. Yani onaylanan reklam 60 gün sonra ZANOX firmasınba ödeniyor. Diğeer firmalarda 30 ile 90 gün arasında değişiyor. Ama genel süreç 60 gün.
  4. Zanox ödemeyi aldıktan sonra ödemeye hak kazandığınızı ANA SAYFADAN görebiliyorsunuz. Burada ay başında yetkilendiem yapılıyor ve size ilk 10 gün içerisinde ödemeniz yapılıyor.
  5. Buna göre Ocak ayının başında yapılan bir satış Şubat ayının başında onaylanır, Nisan ayının başında ödemesi yapılır ve siz MAYIS ayında ödeme alırsınız. Sistem 3-4 ay geriden ödeme yaparak devaö eder. Düzenli bir reklam satışı varsa 4 aydan sonra her ay ödeme alırsınız.

Diğer sorular için konuma yazabilirsiniz.

https://www.r10.net/internetten-para-...aplayalim.html