Kaliteli 5 arayüz tasarımcısı aylık 2000 TL maaştan 10k yapar. Var gerisini sen hesapla artık
Öncelikle yorumların tamamını okumanızı öneriyorum, zira tasarımları Türkiye genelinden tasarımcılar yapacak demiştim.Yani herhangi bir tasarım maliyeti yok.İnsanlar kendi yaptıkları temaları satışa sunacaklar.Site sadece satılan temadan komisyon kesecek şeklinde...
Alıntı
Bu tür iş fikirlerinin herhangi bir düşünce olmadan sadece "şunu geçelim" "buna rakip olalım" şeklinde ortaya konarak diğer insanlardan orijinal fikir beklenmesi bana ilginç geliyor.
Alıntı
rakip olmak yerine kendi hedefleriniz ve kendi potansiyelinize göre bir dal seçin.
Sizinde fikirlerinize saygı duyuyorum ancak sizinde tam anlamıyla okumadığınız yada okuduğunuzu anlamlandıramadığınızı düşünüyorum.Templatemonster sitesine rakip olmak derken ironi yaptığımı anlamış olmanızı beklerdim.Zira o tip bir siteye buradan fikir alarak rakip olunamayacağının farkında olan biriyim.
Ayrıca templatemonster dışarıdan tema almıyor, kendi bünyesindeki tasarımcılara yaptırıyor.Benim söylediğim şey ise kendi bünyemde değil dışarıdan tasarımcıların temalarını yayınlayıp satması idi.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:37:50 -->-> Daha önceki mesaj 12:29:10 --
Fikir kötü değil ama PLANSIZ çıkılan heryolun sonu hüsran maalesef...
Bu gibi işler için maniaccoder 'un verdiği bütçe gibi bir START UP bedeliniz ve bunu 24 ay destekleyecek unsurlarınız olmalı...
Eğer mantık 10scritp/template satsam 100TL'den 15% komisyonla 150TL bana bırakır SÜPER PARA ise, bugün başlayın bu işe...
Eğer mantık Ülke Çapında template arşivi ve satıcısı olmak ise pazra araştırması ile işe başlanmalı, ülkemizde bu tip alışveriş döngüsü nedir; alım adetleri ve kitle nedir iyi analiz edilmeli. Akabinde bu kitlenin satın alma maliyetleri ve bütçeleri tespit edilip bunların ışığında bir İŞ PLANI hazırlanmalı. Oluşacak bütçe ve plan EKSİKSİZ uygulanmalı ki müspet sonuca varılabilsin aksi durumların istisnasız TAMAMI HÜSRAN!
Aşama aşama gidilmeyen hiçbir yatırım hele ki İNTERNET YATIRIMI elle tutulur bir para kazandırmamıştır, kazandırmazda. Yineliyorum beklenti 100-1000TL gibi rakamlarsa plan program hak getire...
Bol Şanslar
Yorumunuz için teşekkür ederim ancak sizinde tam anlamıyla konuyu anlamadığınızı düşünüyorum maalesef.
Bir kez daha açıklamak istiyorum.
Piyasada bir çok web tasarımcı bulunmakta.Bunların bazıları hem tasarımı hemde kodlamayı kendisi yapmakta.
Şimdi şöyle düşünelim, bir web master bir siteyi tasarım ve kodlama dahil 100 TL'ye 5 günde yapıyor diyelim.Sitemizdeki tasarımlardan birini 25 TL'ye satın alıp üstüne kodlamasını yaptığında 2 günde bitiriyor. Tasarımcı açısından düşünüyorum.5 günde 100 TL kazanacağına, 5 günde 1 iş yapacağına 2 iş yapıp 150 TL kazanıyor gibi bir durum oluşuyor.Dolayısıyla web master olarak tema yapıp vakit kaybetmektense işe uygun temayı satın alıp sürümden kazanmış oluyor.İşin mantığı aslında bu.Yani burada asıl amaç site sahibi olarak çok para kazanmak değil.Umarım anlatabilmişimdir.