MeStRe61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar,
yeni evlendim. yurtdışında idim geleli 4 ay oldu ve amacım gelip evlenip yurtdışına çıkmak idi ancak kayınpederi kandıramadım illa burda iş tutun dedi bende ev düzmek zorunda kaldım. ama iş kuramadım.
tekrar yurt dışına çıkacağım eşimide götüreceğimden ev eşyalarını dağıtmaktayım.
bir kısmını akrabalara hibe ettim bir kısmınıda paraya çevirmek istiyorum.
1 adet buz dolabı Samsung - RT55KSRSW modeli A sınıfı Nofrost. (3aylık sıfır)
dolabın içi dolu olduğu için resim çekmek istemedim (yicek bakımından olan var olmayan var) tek çizik yoktur. evim giriş kat oldugu için taşımada falanda sıkıntı olmadı.zaten kutusunda geldı servis gelip evde actı kurdu.
resim 1 için tıklayın
resim 2 için tıklayın
Faturası var 2 yıl garantili, 1.300 TL ye aldım. 750 TL ye satıcam. gerçekten durumu olmayan ama ihtiyacı olan biri olursa birisi olursa indrim uygularım ramazandır sevaptır. ancak normal bir durumda pazarlık payı yine vardır cuzzi miktar..
1 adet Microdalga Vestel0 MW17-W hiç kullanılmadı (gerek duymadım açıkcası hediye geldi)
hediye geldiği için faturası yok garanti belgesi mevcut. 40 TL
resim 1 için tıklayın
resim 2 için tıklayın
resim 3 için tıklayın
2 adet Çekyat 1 tanesi 350 TL ye alındı 150 TL den bırakırım.
resim 1 için tıklayn
resim 2 için tıklayn
resim 3 için tıklayn
resim 4 için tıklayn
Bunların haricinde 1 adet çift kişilik baza mevcut onuda 100 liraya bırakırım.
Not: hiçbir ürün için teslimat şansım yoktur isteyen gelip ayrıca görüp alabilir. istanbul şişli feriköy deyim.
Merhabalar hocam sanırım süresiz banlanmadın =) Geçmiş olsun... banın açılınca mikro dalga fırına bir arkadaşım adına talibim ofisinde kahvaltı açısından simit vb.. gibi aparatiflerin ısıtılması açısından. banın açılınca pm ile iletişime geçebilirmisin teşekkür ederim.