AdanaTEK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
XL olursa ilk tasarımdan bir adet alırım
Her bedenden bastıracağız sipariş sayısına göre.
SHaDeWRoX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uygun fiyat olursa 1 adet alırım
Baskıcının verdiği fiyata göre fiyatlar açıklanacak fakat sanırım ortalama 30 TL olur.
DenGe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tişörtlerin hepside güzel aklınızdaki fiyatları pm atarmısınız bir adet almayı düşünüyorumda basıldığında
Fiyatı yarın baskıcı ile konuşacağız fakat fiyat ortalama 30 TL olur herhalde.
USCODE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3. Tasarımı çok beğendim.
Evet hocam çok güzel bir tasarım o.
Web_ManYaK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 ve 3 uygun fiyat olursa bende alabilirim. ( Beden uymadığında değişim imkanı olursa )
Her beden olacaktır.Fakat değişim olur mu bilemiyorum işler karışabilir.
c1L adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk t-shirt iyimiş, diğerleri reklam için için ücretsiz dağıtılmış gibi duruyor
Toplama yaptık hocam.1. yi ben bir tasarımdan bulup yaptım.Diğerleri you-sufe ' ın çizimi.Kendisi iletti bana.
fethiyeli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
basım tekniği nedir ? + ücret ne kadar ? + kendi yaptığımız başka tasarımları ne kadara bastırıyorsunuz ?
Basım tekniği konusunda net bir şey söyleyemem görüşeceğim.Fiyatı ortalama 30 TL olur herhalde.Özel tasarım yapmayı düşünmüyoruz.
CoRcH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tasarımların hepsi birbirinden güzel olmus.
Fiyatlar uygun olursa almayı dusunurum.
Tabi ki hocam bekleriz.
BLu3Ey3S adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3. tasarımı beğendim ****** yerine kendi nickimizi yazdırabiliyormuyuz beden olmazsa değişim oluyormu bunları bir açıklığa kavuşturursak düşünüyorum
Hocam karışık kavramların yazıldığı bir tasarım, herkese özel değiştirmek çok zor olur.Her beden olacaktır fakat geri iade, değişim ortalığı karıştırır diye düşünüyorum.
gencseen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
t shirtten başka birşey yok mu
Kışa doğru atkı/bere yaptırabiliriz satışlara göre.
Cr4zYStyLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk ürün çok hoş KKTC'ye kargo ücretini , baskıların kalitesi , kumaşın kalitesi ve V yaka yapılabilirmi . bunları pm atarsanız sevinirim
KKTC kargo ücreti şuan bilemiyorum belirtilir satış konusunda.Kalite en iyisi olacak.V yaka şuan yok fakat satışlar iyi olursa eklenebilir.