Genel Bilgiler;

Konuyu açmamın temel amacı referanslarımı göstermek. Yaptığım işlerden gelen olumlu, olumsuz tepkileri bu konu altında toplamak ve iş tekliflerini de bu konu altından almak.
Yazacağım Yazıların Özellikleri;
Yazılar %100 özgün olacaktır.
Yazılarda Türkçe yazım kurallarına uymaya özen gösteriyorum.
Hikayelerde yazım kurallarını bazı yerlerde bilerek ihmal ediyorum. Bunun nedeni okuyucuları hikayelerin gerçek olduğuna inandırmaktır.
Yazmamı istediğiniz konuyu söyledikten sonra o konu hakkında bilgimiz varsa işi kabul ediyorum eğer yoksa kabul edemeyeceğimi belirtiyorum.
Yazılarda gereksiz kelime ve cümlelerden kaçınıyorum.
Hiçbir şekilde AD*LT içerikli yazı yazılmamaktadır.

Ücretler;
PM ile iletişime geçebilirsiniz.
Not: Forumda alt limit uygulaması (1 kelime = 1 KR) vardır. Tekli ya da toplu işlerinde bu fiyatın altında teklif vermeyi düşünen kişiler lütfen kurallara uygun hareket ediniz.
Yazı Hazırlandığımız Müşterilerimiz;
r10 DataBase'inin silinmesi üzerine konumdaki tüm referanslar silinmiştir. Bugün bakıldığında webcache kayıtları da silindiğinden referanslarım görülmemektedir. Fakat Aşağıdaki resimlerden bugüne kadar yazmış olduğum makaleleri görebilirsiniz. Makale yazdığım kişiler hatırlandıkça yorum yazmaları istenecektir.

Yine de bu konuyla ilgili olarak itradelerime ve konuya bakılabilirsiniz.

KONU (silinmiştir): http://webcache.googleusercontent.co...im-yazisi.html

Referanslar (Bugüne Kadar Yazılan Makalelerin Görselleri);

Karışık Referanslar

Oyun Makalesi Referansları

Dizi Makalesi Referansları

Teknoloji Makalesi Referansları

Film Tanıtımı Makaleleri

Yemek Tarifi Makaleleri

Karışık (Hırdavat, Otel Tanıtımı, Tail Yerleri, Yangın Söndürücüler, Temizleme Şikerti) Makaleleri

Siber Güvenlik Tanıtım Yazıları

Host Çeşitleri Makaleleri

MAKALELERİ SİLİNEN BİR BİTKİSEL ÜRÜN SATIŞ SİTESİNİN TÜM ÜRÜNLERİNİN AÇIKLAMASI GİRİLDİ (~1000 MAKALE YAZILDI 2000TL'LİK İŞ YAPILDI)

Ödeme Seçenekleri;

Finansbank Enpara, Kuveyttürk, İş Bankası, Garanti Bankası, Ziraat Bankası

İletişim;

Kapanış;

Değer verip konumuma gelen herkese sonsuz teşekkürler. Saygı çerçevesinde olmak şartıyla olumlu, olumsuz tüm eleştirilere açığım.
Saygılar...
Gaye Yazım Hizmetleri | © 2010