Güzel bir emek var başlıkta, elinize sağlık.

CPA ve affiliate marketing konusunda muhalefet olanlar için şunu söyleyebilirim; duydukları affiliate marketing adı altındaki basit offer veya daha hedef kitlesini çözemedikleri cpa offerlara trafik akıtanların laflarına kulak asmayın; kaybedip bırakanlar boş konuşur.

İnternetten kazancın en güçlü noktasıdır affiliate marketing, aldığın trafikle hamur gibi oynamak binlerce dolarlık haftalık ödemeleri almaktır.

Paid ve organik olarak ele almak lazım affiliate marketing'i.
Nedir yani bu ? Artısı-eksisi ?
Organik, SEO ile hedef kitlenize yönelik sayfaları organik trafikle beslemeye başlar. Sonrasında offerları kitlenize uygun atarsınız kitlenin ortasına. Deniz gibi düşünün, oltayı bırakıyorsunuz, geçenler kapıyor. BOOM!
Paid, SEO gibi iş yükü yoktur, basarsın parayı alırsın trafiği. Kafa rahat. Deneme yanılmayla, kaybederek bir gün kaybetmemeyi öğrenirsin.

İnternetten para kazanma işine 8 sene önce başladım, çok da ara verdim. Saçma-sapan email oku kazan tarzı programlarla bir şeyler kazandıktan sonra daha iyisi de olmalı dedim, 5 senedir de affiliate marketing ile uğraşıyorum.

Özel işlerimden dolayı vakit ayıramıyorum birkaç aydır tam anlamıyla, up to date kalmak için ufak ufak deneme yanılmalara, yeni kaynaklara devam edebiliyorum sadece.

Ödeme alabilecekleri firma sıkıntısı yaşayanları anlayamıyorum, affiliate marketing kazan-kazandırdır, kazandırırsan devam et diye ödemeni sıkıntısız alırsın. Keko firmalarla vakit kaybetmeyin.

Taktiklerin, stratejilerin ucu bucağı yok. Yaratıcı olun. Güncel kalın. Para basın.