Referanslar

Alıntı:
Alıntı
Guajira Nickli Üyeden Alıntı
Bu yorumu okumadan önce tek bir soru sorayım

6 aylık bir siteye aşağıdakileri yapan adam sizin yıllanmış sitenize neler yapmaz

aaa-bbb-ccc.biz uzantılı ingilizce bir sitem vardı.

ana kelimem olan "aaa bbb ccc" de sitemi 2.sıraya getirmeyi başarmıştı. 22K aratılan ingilizce bir kelimeydi.

Daha iddialı bir çalışma yapalım dedik ve ana kelimemin bir türevi olan "aaa ccc" kelimesinde (ki aylık 40K aratılan daha zorlu bir kelime) çalışma yaptık.

2 kelime olduğu için pek umudum yoktu. 35.sıradaki sitem ilk 10 a girse yeterli diyordum. Çalışma tamamlandıktan sadece 1 hafta sonra gördüklerim karşısında şaşırmamak elde değildi. 35. sıradaki sitem 3.sıraya yerleşmişti. Üstelik 6 aylık bir site benimki. 4-7-8-10 yıllık pr si bol siteleri geride bırakmıştı. halende yerinde sabit duruyor nazar değmesin.

Aynı sitemin bir alt sayfasına da çalışma yaptırdım ve raporunu yaklaşık 8-9 gün önce aldım. "yyy zzz ttt" şeklinde yine ingilizce olan ve aylık 20K aratılan bir kelimeydi. 100 küsürüncü sıradaki sayfam önce 42. sıraya ardından 10.sıraya geldi 11 gün içerisinde.

Delphinin SEO paketiyle ilgili izlenimlerim:

1- kesinlikle etkili
2- rekabetin fazla olduğu kelimelere kastırırken 1 ya da 2 ay arayla 2 çalışma yaptırmak gerektiği ki daha garantili sonuç alınıyor
3- piyasaya göre pahalıymış gibi izlenim verse de verdiğiniz parayı sonuna kadar hakediyor.

Delphiyle çalışmadan önce 300 hit gördüğüm de göbek atarken şimdi 1500 ün altına indiğinde üzülüyorum.

Adsense yerleşimi konusunda verdiği tavsiyeler ve yaptığı seo çalışmalarından sonra kazancım abartısız 15 kat arttı diyebilirim.

Daha anlaşılır bir şekilde ifade etmek gerekirse bu site için delphiye ödediğim 4 çalışmanın parasını çoktan amorti ettim 2 ay içerisinde Bundan sonrası kar artık
Alıntı:
Alıntı
Nugget Nickli Üyeden Alıntı
İşi bilen adam başka oluyor gerçekten

Burak hocamla tanışıklığımız 4-5 yıla dayanır, zamanında İngilizce makale işi vasıtasıyla tanışmıştık kendisiyle. Daha sonra bir İngilizce sitem için yardım istemiştim kendisinden,o zamanki muhabbetlerin sonucunda Burak hocam da R10'a üye vs. olmuştu.

Yaklaşık 1 ay önce kurumsal bir site için çalışmaya başladık yeniden kendisiyle. Ve sonuç gerçekten şaşırıtıcı türdendi Kelimeyi burdan veremiyorum (yine de çok meraklı arkadaşlar özel mesajdan ulaşabilir) ancak şöyle özetleyebilirim, henüz 2 aylık bir site, sadece yapılan 2 çalışmayla, kelimesinde 16. sırada. Tahmin edebileceğiniz gibi, çalışma öncesi ilk 500'de bile yoktu site. Kelime oldukça rekabeti yüksek, şöyle ki ilk sıradaki sitelerin hemen hepsi 10 yaş üzeri, yüzbinlerce backlinke sahip siteler. Gerisini siz düşünün artık

Kısacası; yüz tane SEO işim olsa yine hepsinde Burak Kiper'den yardım isterim Buradan tekrar teşekkür ederim kendisine..
Alıntı:
Alıntı
Sekoo Nickli Üyeden Alıntı
Kuruşu kuruşuna helal olsun.Sitem 15. sıralarda gezinip duruyordu.Bir çok şekilde kastım ama ilk sayfaya çıkamadım.Şimdi anahtar kelimede 3. 4. sırada ve diğer kelimelerde de ilerleme kaydetti.Tavsiye ederim.
Alıntı:
Alıntı
Evet Arkadaşlar,

28 Eylülde vermiştim 2. sitemin siparişini ve bugün yani 4 Ekim günü yani 6 gün sonra.

Sitem 26. sıradan 10. sıraya ciddi bir bir sıçrama gerçekleştirdi. Sıralamada yükseliş bekliyordum ciddi ciddi. Ancak 6. günde ilk sayfaya çıkması gerçekten inanılmaz. Tahmin ediyorum işlemlerin etkisi oturdukça ilk sayfada da sıralamada yükselmeye devam edecek. Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ediyorum.

Yakında 3. sitem için de iş yaptırmayı planlıyorum.

Binlerce çöplinke 50 tl 100 tl verip avucumu yalamaktan bıktım diyorsanız, bir de bu hizmeti deneyin.

sitem İngilizce bir niche blog. Aylık 6K aratılan bir kelimede 981.000 site arasından ilk 10 a girdim (şimdilik) "" içerisinde sonuç 276.000 allintitle da ise 27.000 sonuç. Böylesi rekabetli bir kelime de ilk 10.

Ben daha ne diyeyim.
Alıntı:
Alıntı
akales11 Nickli Üyeden Alıntı
r10 forumda paket içeriği en başarılı olan çalışmalardan biri. geçen hafta aldığım paket bu hafta bitti, ve etkisi mükemmel. ilk sayfanın en altında ki site 4 sıra atlayarak 6ncılığa geldi. bir kaç çalışma içinde beraber çalışacağız, çalışması ve ilgisi için çok teşekkürler
Alıntı:
Alıntı
akales11 Nickli Üyeden Alıntı
Harika bir arkadaş bu ikinci işim ve sonuç muazzam kısacası, kalite kallafi fiyat cüzzi..
Alıntı:
Alıntı
faruks Nickli Üyeden Alıntı
vooov bu adam gerçekten bi çılgın sitem 25. sıradan, 10. sıraya geldi 5 günde bu sonucu aldım, gerçekten işten anlayan birisi
Alıntı:
Alıntı
marka212 Nickli Üyeden Alıntı
site 1.sayfa 8.inci sıradan 4 sıraya yukseldi tşk
Alıntı:
Alıntı
yuri1907 Nickli Üyeden Alıntı
13 ekim'de anlaşmıştık.. bu süre zarfı içerisinde oldukça zorlu bir kelimede sitem 2 sayfa atladı. R10 da alışveriş yaptığım bu süre zarfında en büyük katkıyı arkadaştan aldım ve aldığı paranın hakkını sonuna kadar veriyor. Kesinlikle Tekrar çalışacağım. İşini biliyor..!
Alıntı:
Alıntı
yuri1907 Nickli Üyeden Alıntı
evet kesinlikle işin ustası.. Birinci sayfaya yükselmek üzere gerçekten harika..hedef kelimede çıkan "Yaklaşık 131.000.000 sonuç bulundu" 5.sayfadan 1.sayfaya gelmek üzere fakat bu kadar beklemiyordum

edit: sitem ilk sayfaya geldi )
Alıntı:
Alıntı
sweet_boy57 Nickli Üyeden Alıntı
Gayet titiz, kaliteli ve isini bilerek calisan arkadasimiz. Birden fazla ticaretimiz oldu olmayada devam edecek. Paranizin karsiligini alacaginiza supheniz olmasin.
Alıntı:
Alıntı
diye yazmışım 2 eylülde. bugün itibariyle sitem 5. sayfada. 43. sırada yani. üstelik fazla ilgilenemedim de içeriğiyle. Daha da iyi olacak inşallah. Teşekkürler Deplhi

43. sıra nedir ki diyenler için belirteyim. Site daha 1.5 aylık ve çalışmaya başladığımızda ilk 1000 de bile değildi

ingilizce bir niche sitesi ve çalıştığımız kelime aylık 22K aratılan bir kelime.
Alıntı:
Alıntı
Ersin Nickli Üyeden Alıntı
18-07-2011 tarihinde çalıştığımız kelimede sıralamada yokken çalışmanın hemen ardından 2. sayfada yerini aldı. 18.08.2011 itibari ile 1. sayfa 2. sırada yerini almıştır. yapmış olduğu çalışma sayesinde sitemiz iyi yerlere gelmiştir kendisi ile çalışacak kişilere tavsiyem kesinlikle çalışın
Alıntı:
Alıntı
adapazarli Nickli Üyeden Alıntı
Rekabeti yüksek 2 kelimede arkadaştan aldığım seo paketleri ile ilk sıradayım. Gerek erken rapor sunması olsun gerekse ilgisi ve samimiyeti için arkadaşa çok teşekkür ediyorum.
Alıntı:
HHHMMM Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşla bir site için anlaşılmıştı planlı olarak günlere yayılarak yapıldı işlemler çok memnun kaldım hedef kelimemden şimdiye kadar hiç hit gelmiyordu şimdi günde 5-10 kişide olsa gelmeye başladı. Arama sonuçlarında sitem daha üst sıralarda çıkmaya başladı. Verdiğim parayı yavaş yavaş geri almaya başladım bile

tekrar teşekkürler çok memnun kaldım aldığım hizmetten
Alıntı:
Alıntı
seslishe Nickli Üyeden Alıntı
Peket 2 için çalışma yaptırıldı. Sonuçlar gayet güzel ellerine sağlık hocam r10.net dışındada bir kardeşime tavsiye ettim sizi kolay gelsin.
Alıntı:
HHHMMM Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşdan bir iş yaptırmıştım ve raporu alınca konuya yazmıştım ama şuan sonuçları tekrar kontrol edince çok şaşırdığım için konuya tekrar yazmak istedim.

4 aylık siteme paket 2 çalışmasını yaptırdım. Sonuçlar şu şekilde ;

x kelimesinde neredeyse sıralamada yok iken şuan 54 !
y kelimesinde 37. sıradan 25. sıraya
z kelimesinde 24. sıradan 14. sıraya yükselti. Hit deseniz sürekli bir artış içerisinde. Siteme yaptığım en iyi şey diyebilirim bu çalışma için . Tekrar tekrar teşekkür ediyorum....

* kelimeri açık açık belirtmedim çünkü siteme zarar vermek isteyen kişiler olabilir...
Alıntı:
Alıntı
MaFia_iLLeGaL Nickli Üyeden Alıntı
çok temiz iş yaptı arkadaş.ilgi ve alakasıda harika. işi teslim aldım teşekkürler.
Alıntı:
Alıntı
beyaban Nickli Üyeden Alıntı
link çalışması yaptırdım. bugun raporu aldım. gayet saglam calısmıs arkadas. güzelde bir muhabbetimiz oldu. tavsiye ederim. gözünüz arkada kalmasın.
Alıntı:
Alıntı
Halil_69 Nickli Üyeden Alıntı
bir adet çalışma yaptırdım. detaylı bir iş yapmış arkadaşımız. bir kaç hafta sonra etki etmesini bekliyorum.
Alıntı:
Alıntı
Winproxy Nickli Üyeden Alıntı
Çalışma yapıldı raporu aldım. Çok başarılı bir arkadaş. Umarım devamı gelir tekrardan çalışıcam.
Alıntı:
Alıntı
SpyCracker Nickli Üyeden Alıntı
calısmayı teslim aldım gerçekten çok iyi bir iş çıkardı arkadaş kelimemde 5 sayfa birden ilerledim kendisine tşk ediyorum
Alıntı:
Alıntı
greenpeace Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler

"ilan ver" kelimesinde 9. sayfadan 2. sayfaya geldik.
Alıntı:
Alıntı
Ersin Nickli Üyeden Alıntı
4 gün önce yaptırdığım paket-2 çalışmasında kelimemde ilk yüzde bile yokken şimdi 2. sayfa 13. sıradayım. fiyata bakmadan kesinlikle çalışmalısınız gerçekten işe yarıyor.
Alıntı:
faruks Nickli Üyeden Alıntı
bu adam bir psikopat, bu adam bir google manyağı, hatta bu adamın google ile arasında duygusal bir bağ var, bence sevgili bunlar !

işin şakası bi ya, r10da iş yaptırıp olumlu sonuç aldığım ender kişilerden birisi. hangi siteme el attıysa site bi anda önlere çıkıyor. Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ederim !
Alıntı:
Alıntı
gues Nickli Üyeden Alıntı
çalışma süresi tamamlandı arkadaş gerçekten özverili bir çalışma göstermiş ellerine sağlık istediğim kelimede 3 sayfa ilerleyerek 4.sayfadan 1.sayfaya taşıdı ellerine sağlık ileri ki zamanlarda tekrar çalışacağım
Alıntı:
Alıntı
Laptec1 Nickli Üyeden Alıntı
Burak abi gerçekten mükemmel bir insansın. Her işimde seninle çalışmaya devam edeceğim Hem işin hemde çalışma prensiplerin çok mükemmel.
Alıntı:
Alıntı
SHaReR Nickli Üyeden Alıntı
Abartısız söylüyorum, ilk 10 sayfada istediğim kelimede çıkmıyordum. Burak hocam raporu gönderdikten yaklaşık 10 gün sonra ilk sayfa 3. sırada çıkıyorum. Daha önce de başka kişilerden daha ucuza çalışmalar yaptırmıştım. Sonuç paramın boşa gitmesiydi.

İyi bir sonuç çıkacağından zaten emindim fakat, bu kadarı...
Alıntı:
Alıntı
Metsun Nickli Üyeden Alıntı
Çalışma başlamadan önce ilk 30 sayfada olmayan sitem için Paket 3+ için anlaştık ve rapor bugün elime geçti. Şu an sitem 5.sırada gözüküyor ve daha da yükseleceğini umuyorum.

Sürekli küçük meblağlar vererek değişik çalışmalar yaptırmaktansa, tek seferde bu ücreti verip doğru düzgün bir çalışma yaptırmanızı tavsiye ederim.

Kendisine tekrardan teşekkür ediyorum.
Alıntı:
Alıntı
berkay07 Nickli Üyeden Alıntı
Kelimesinde ilk 50 sayfada olmayan, daha önce çalışma yapılmamış İngilizce bir site için anlaştık arkadaşla. Arkadaş çalışmayı hazırken bende bir yandan site içi optimizasyon yaptım. Daha sonrasında raporun teslimi ile birlikte. 18. sayfa , 15. sayfa 5. sayfa ve şimdi 15. sırada. Bu süreç toplam 7-8 gün sürdü. Sitenin sitedışı optimizasyonunu tam anlamıyla karşılayan bir çalışma oldu diyebilirim. Siteye gelen link sayısının az olması herkesin işine gelen bir durum. Gelen linklerin henüz yarısı indexlendi. Diğer linklerde indexlendikten ve değerlendirmelerden sonra ilk sayfada yer alacağı inancındayım. Kelimede ilk sıraları hedeflediğim için aynı çalışmayı bir süre sonra tekrar yapmayı düşünüyorum, yaptırmayı düşünenlerede kesinlikle öneriyorum.