tavsiyem bu işi kahramanfth adlı arkadaşla denememen, çünkü kendisi uzun zamandır konularından anlaşıldığı üzere reklam açamıyor. nasıl bir kuponla kullanımı ile google u bunalttı ise normal zamandada reklamları onaylanmıyor (kendisi söylemişti)
bence daha uygun tester lar bul kendine

(bu konu gülmek için yazıldı , ilgili arkadaş alınmasın

)
Teşekkür ederim ancak zaten arkadaşla gerekli yerlerde bilgi alışverişimiz oluyor bunu konuda da belirtmişim tekrardan mesaj yazmaya gerek yok sanırım.Kusura bakma lafım sana değil ancak şu forumda boş mesajlara cevap vermekten fazla beni bunaltan bir şey yok.Zaten herkesi memnun etmeye çalışırsan kimseyi memnun edemezsin bu da bir gerçek o yüzden arkadaşlar konuya veya benim diğer konularımda bazı arkadaşlara cevap vermediğimi farketmişsinizdir.Bunun nedeni zaman kaybı olarak görmem veya erken öten horoz misali bilinmeden yorum yapılması acele hareket ederek konularıma yorum yapılmasıdır.
Size geldiğim noktayı söyleyeyim.Denediğim yöntemleri ve sonuçları tabiki buraya yazmayacağım.Yaklaşık 4 yıldır adwordsle çalışıyorum.Neden bilmiyorum bu günlerde bazı terslikler olmuş.Benim de haberim yoktu ki bu konuyu açmadan sadece 2 gün önce bir reklam oluşturup onaylatıp yayına sokmuştum.
Dün geceden beri 11 tane hesap oluşturdum ve denemeler yaptım.2 reklamın onaylanmasına rağmen yayında bazı sıkıntılara rastladım.Aynı yöntemle tekrar denediğimde bu sefer hiç yayınlanmadığını gördüm.Neyin ne olduğunu yavaş yavaş anlamaya başladım.Ancak ilgili arkadaşlardan 1 gün daha müsade istiyorum.Bu denemeleri yaparken bazı hesaplarda para harcamam da gerekiyor bana maaliyeti olduğu gibi zamanımı da çok harcıyor.Bunu göze alırak 1 gün daha deneme yaptıktan sonra size olumlu ya da olumsuz dönüş yapacağım.
Umudum olumlu dönüş yapmak ancak google belli bir zaman için bazı işlemler uyguluyor olabilir ki böyle bir şey söz konusu ise şayet size yarın olumsuz dönüş yapıp sistem düzeldikten sonra konuyu tekrar canlandırabilirim.
Daha önce söylediğim gibi yöntemi sadece belli kişilere sunacağım.Bunun ucunda emek var ve herkese sunmam demek bu piyasayı mahvetmem demek olur ayrıca.Zaten konuyu açmamdaki sebep ayın 14ünde bir ödeme yapacağım onun için para toplayabilmek.Bana bir kaç arkadaş neden herkese öğretiyorsun biz iş yapamayacağız gibisinden msnden yazdı.Kusura bakmasınlar mazeritimi de ilettim.
Herkese teşekkürler.Şimdilik sadece bir sıra oluşturacağım pm göndereceğim kişiler için.