Ben başlayayım,
2 kişilik bir ekibimiz var kendisi arkadaşım şuan 2 adet siteye sahibiz 1iforum 1iblog olmak üzere(blogu kapadık yeni 1 proje için beklemede)herkes ekiple olur diyor doğru fakat ekiptede sorunlar çıkabiliyor kafanıza çok uygun birisi olması lazım.Benim ekip arkadşımla ilişkim şöyle o tasarım ve kodlama işlerine bende diğer işlere bakıyorum,ikimizde arkadaşız yani herhangi bir ücret söz konusu değil sadece host ve domainin yenilenme süresi olduğunda ortak 1 para yolluyoruz yarı yarıya öyle gidiyor forum 1 yaşına blog olansa 2 yaşına girecek sitede adhood reklamları var şuan ilk defa ödeme gelmesini bekliyoruz.sitelerimizin 2 side genel sana tavsiyem genel açma herhangi bir şeye hitap etsin mesela sınavlar/kpss genel olmasın kesinlikle genele hitap etmek zor ve çok zaman alıyor.Şunuda söyliyeyim senelerdir kod ve sitelerle uğraşan biri olarak(sen benden daha deneyimli biri olabilirsin sözüm meclisten dışarı

) webmaster olmak zaman istiyor yeterli zamanın yoksa bu işe başlama derim okul vs. bunu çok etkiliyor beni etkilediği gibi.Şöyle bşy yapabilirsin site açmak isteyen 3 kişi mesela burdan veya yakın arkadşlarından oluşturabilirsin(baya kafadengi olsun ve tabiki
güvenilir)ortak 1 site açabilirsiniz.