Valla günde 5 - 10 film haftalıkta yaklaşık yerli yabancı 10 kadar dizi upload ediyorum, bu şekilde saçma sapan kuralları olan sitelere en fazla bir kere uğrarım bakarım saçma bir kuralı var hemen silerim listemden. Bir dahada uğramam. Saçma kurallara uymamak gibi kötü bir huyum var çünkü. Adamın sitesine giriyorsun bir sürü emek verdiğin filmi lütfedip paylaşıyorsun adam çıkıp kurallardan bahsediyor. Bunlar çocuk sanırım ne dediklerini bilmiyorlar. Tek link film bölümüde film upload ediyorum. Adam bana başlığa tek link yazsana yada tek link ikonunu işaretle diyor. Altyazılı film bölümüne film veriyorum adam bana başlığa dublajmı değilmi diye yaz diyor. Adam bana kurallara uymuyorsun diyor bir hafta banlıyor, birde ban mesajı koyuyor seni özelden defalarca uyardık diyor. Girin bakın bir tane özel mesaj yok. Hem embesiller hemde hafızaları karışık. Üstelik buradan uploader çağırıp bu saçmalıkları yapanlar var. Buradan bir sürü site ile tanıştım bir çoğuyla çalışıyorum, ama hem çağırıp hemde banlayana tahammülüm yok. Bundan sonra bende kurallara uyacağım saçma kurallarına uymadım diye banlayanın bende sitesini banlayacağım bakalım ne olacak...