hayırlı satışlar.
*Video sitesin'de olmazsa olmazlardan kullanıcı kendiside kendi pc'sinden video ekleyebilme. Yani 2 seçenek olmalı hem embed hem'de kendisi video ekleyebilme geliştirme açısından söylüyorum bunu.
*Bot Olayını Sevmem. Ama bunu yazma gereği duydum. bütün video siteleri diyorki. Gelin bizim videolarımızı sitenize ekleyin.[Yotube,izlesene,Mynet,akilliltv,timsah vs vs.] Orada Embed Kodu vermişler ki sitelere eklemek için buda gayet yasal bir durum.
Teşekkür ederim yanıtınız için. Video Upload yapılabilir tabi.Bu çok basit bir işlem.Ama kim kendi sitesine upload ediyorki videoları ? Yanii Türkiye şartlarında bu çok zor biliyorsunuz.Ama isteyen olursa neden olmasın yapılabilir.
Evet gelin bizim videolarımızı ekleyin diyorlar ama embed ile ekleyin diyorlar.Kaynak kodlarından v.s çekin demiyorlar.Bot'lar sonuçta sadece embed kodu çekmiyor biliyorsunuz.Başlıgı,açıklamayı,tags'ları,resmi, neredeyse sayfayı komple sömürüyor.Ben kötü birşey demiyorum yanlış anlamayın beni.Sadece biraz karşıyım bu duruma.
Çok güzel bi script olmuş php olsaydı sitemi direk bu sisteme geçirirdim.
-Video izleme sayfasında benzer videolar olayı sanki biraz fazla aşşağıda kalmış
hayırlı satışlar
Teşekkür ederim yanıtınız için. Evet biraz aşağıda kaldığı doğru.Aslında o sizin gördüğünüz Benzer videolar değil.Orda çıkanlar Video hangi kategoride ise o kategorideki videoları gösteriyor. Benzer videoları yapmayı düşündük bizde.Hatta başladık ama sonra yarıda bıraktık.Çünkü nereye koyacagımıza karar veremedik.Çünkü video ve video info bölümü çok güzel bir görüntü çıkardı ortaya.O görüntüyü bozmak istemedik.Ama biz yine de tabi yapacagız Benzer videolar bölümü.Sistemi kullananlar nereye eklemek isterse oraya ekleyebilirler.
Script hoş olmuş iyi satışlar. Yalnız Mozilla firefox da açıp baktınızmı acaba bende hatalı görünüyor.
Teşekkür ederim yanıtınız için.Script'i hazırlarken eş zamanlı olarak Mozilla/Firefox ve IE8 tarayıcılarında test ettik.
Şurada anlattığımız gibi tüm çözünürlüklerde izledik siteyi ama hiç sizin gösterdiğiniz resimdeki gibi bir hata göremedik.Acaba sizden kaynaklı bir sorun olabilirmi ?